Pomoc techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 15 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Wysłałem wiadomość do pomocy technicznej odpisali że coś sprawdzą i cisza jak długo mam czekać ?

2. Mateusz cierpliwości jak napisali ze sprawdzają to sprawdzają czasami zabiera to trochę czasu, tam pracują ludzie a nie maszyny. :)

Zawsze możesz dopytać na jakim etapie jest Twoja sprawa, użyj do tego opcji "edytuj ":)

3. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

ale gdzie edytuj w meilu ?

4. baka4321 post usuwam ponieważ jest zupełnie nie na temat, jeżeli masz inne pytanie niż tytuł wątku to załóż swój własny i zadaj pytanie.:)

Mateusz przepraszam nie edytuj tylko "odpowiedz " w mailu z Pomocy Technicznej :)

5. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

tak tylko napisali
    Prosimy nie
    odpowiadać na tę wiadomość ani nie tworzyć nowych zgłoszeń w tej
    sprawie.
    wiec chyba nie mogę wysłać odpowiedzi

6. Mateusz nie wiem kiedy pisałeś do Pomocy jeżeli dzisiaj lub wczoraj to cierpliwości, przecież nie wszystko da się sprawdzić od razu. Jeżeli trwa to już kilka dni to napisz i tak jak napisałam wyżej poproś o informację :)

7. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

no to poczekam jeszcze może się doczekam można założyć kłódeczkę:)

Pozdrawiam ;)

8. Również pozdrawiam i skoro mogę to zawieszam kłódeczkę :)

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Kłódeczka się zgubiła więc zawieszam. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.