pomoc techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jagusiowo, 15 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagusiowo

jagusiowo Młodszy ekspert

Wczoraj zgłosiłam do dz.płatności pomocy techn. brak zakupu koszyka eventowego.PT zgłoszenie przyjęła. Niedługo minie doba a zadnej odpowiedzi nie otrzymałam. Nie wiem w jaki sposób skontaktować się z nimi i czy moja reklamacja będzie kiedyś rozpatrzona.
    Zakup dokonywałam przez Dotpay.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy pisząc zgłoszenie korzystałaś z formularza płatności : >>>KLIK<<< ?
    Otrzymałaś potwierdzenie tej płatności,wiadomość zwrotną i status zgłoszenia od PT zajmującej się płatnościami?

3. jagusiowo

jagusiowo Młodszy ekspert

W moim poście napisałam, że zgłosiłam do dz.płatności brak zakupu, czyli korzystałam z formularza płatności i otrzymalam odpowiedż zwrotną od nich.Napisane to jest powyżej. Wątpliwością moją jest jak skontaktować się PT i czy muszę powtórzyć zgłoszenie przez dz.płatności, czy jest jakiś sposób aby ktoś z PT się do mnie odezwał.

4. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Z tego co rozumiem, zakupiłaś koszyki i nie trafiły one do Ciebie, tak?
    Możemy sprawdzić, czy koszyki zostały dopisane do Twojego konta - w tym celu napisz zgłoszenia do PT.
    W sprawie monitorowania płatności musisz kontaktować się (kontynuować korespondencję) z działem zajmującym się płatnościami.

5. Autor był dzisiaj obecny na forum ale więcej pytań nie widzę więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.