pomoc techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wampirzyca30, 20 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wampirzyca30

wampirzyca30 Czeladnik forum

Witam. Po raz kolejny napisałam do PT i ostatnia odpowiedz PT jest zakonczeniem korespondencji; ale problem o ktorym pisałam od listopada dalej jest, tzn. nie zmieniony mail. Czy doczekam się aż adminka odpowiedzialna za PT go zmieni zdalnie? skoro wg korespondencji, mail miał zostać już zmieniony?

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

3. wampirzyca30

juz to wiem, i kontynuuje od listopada

4. BA_Czerwona

Czy odpisałaś na ostatnią wiadomość? Jak tylko otrzymamy informację przez PT, postaramy się pomóc.

5. wampirzyca30

odpisałam
    no ile mozna;/

6. BA_Czerwona

Korespondencja z PT według Regulaminu Forum nie może być tu umieszczana, dlatego post usuwam. Z tego co widzę otrzymałaś jasne wskazówki dotyczące tego, jakie czynności należy wykonać, aby możliwa była zmiana adresu mailowego. W korespondencji z PT zawsze piszemy tylko jedno zgłoszenie dotyczące tego samego problemu, jeśli jednorazowy kontakt nie jest wystarczający, trzeba kontynuować korespondencję odpowiadając na to właśnie pierwsze zgłoszenie. Ułatwia to nam szybkie prześledzenie problemu i pomoc w krótkim czasie wielu Graczom.

7. wampirzyca30

jeśli jednorazowy kontakt nie jest wystarczający, trzeba kontynuować korespondencję odpowiadając na to właśnie pierwsze zgłoszenie. Ułatwia to nam szybkie prześledzenie problemu i pomoc w krótkim czasie wielu Graczom.

od listopada do marca? to krótki czas?

666kobieta lubi to.
  8. BA_Czerwona

Jeśli zastosujesz się do rad, które przekazujemy, z pewnością wystarczy kilka wiadomości. Bardzo prosimy o uważne czytanie tego, co piszemy i odpowiedź w nawiązaniu do pierwszego zgłoszenia w tej sprawie.

9. wampirzyca30

dokładnie pisałam to co miałam pisać; zamiast robić ze mnie [usuwam], przeczytaj moje wiadomości do PT- jest nick, id, stary mail, nowy mail, kopia listu od WP gdzie piszą o braku odzyskania konta; zamiast po raz 1000 pisać mi to co już wiem, moze w końcu ktoś mi zmieni tego maila

Nie używamy takich słów na forum.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 marca 2015
    666kobieta lubi to.
  10. BA_Czerwona

Nie zrobimy żadnych zmian przez forum. Proszę zastosować się do rad, które podałam wyżej, czyli odpisać na właściwe zgłoszenie.

11. wampirzyca30

zróbmy tak, ty przeczytasz PT moje i zmienisz mi maila, a ja będę was wielbić, wysyłać kwiaty, kupować jeszcze więcej FL i nie kupie biletu do Hamburga

666kobieta lubi to.
  12. BA_Czerwona

Jeśli odpowiesz na właściwe zgłoszenie, z przyjemnością przeczytam i pomogę. Kwiatów nie trzeba, a bilet możesz kupić, wycieczki zawsze są interesujące.

13. wampirzyca30

odpowiadałam nooooooooooooooooo ; sprawdz

wysłałam teraz ponownie

Posty połączyłam, na forum nie piszemy jednego pod drugim. Jeśli chcesz coś dodać, w Twój post jest ostatni, użyj opcji Edytuj.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 marca 2015
    666kobieta lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.