Pomoc techniczna?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kalfu, 10 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kalfu

Kalfu Forumowy żółtodziób

Pisałem wiadomość do pomocy technicznej w sprawie zmiany waluty w której mogę dokonać płatności Zrobiłem wszystko jak opisane w FAQ Na moja prośbę pomoc techniczna kazała mi napisać do pomocy technicznej haha dając linka do formularza który już wcześniej wypełniłem i wysłałem by się z nimi skontaktować Ktoś mi wyjaśni o co chodzi? Co to za pomoc techniczna która kaze mi napisać do pomocy technicznej mimo ze własnie odpisuje ma moja wcześniejsza wiadomość :) Trochę to dziwne ze tak utrudniają dokonywanie wpłat w grze chyba nie lubią zarabiać :)

Zaraz pewnie po raz trzeci ktoś mi poda linka do formularza kontaktowego :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tutaj na forum nie rozwiążemy Twojej sprawy odnośnie zmiany waluty.
    Skoro rozpocząłeś korespondencję z PT za pomocą formularza kontaktowego,to bardzo proszę kontynuuj tę korespondencję.Czasami sprawa wymaga dłuższego opracowania,a w związku z tym na odpowiedź i pomoc trzeba cierpliwie czekać.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Kalfu

Kalfu Forumowy żółtodziób

To wszystko co chciałem wiedzieć Jeśli prośba o zmianę waluty przerasta pomoc techniczna i potrzebuje na ten temat prowadzić dyskusje korespondencyjna to podziękuje Myślę ze temat został wyczerpany :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tutaj jest dział "Pytania techniczne",na które staramy się udzielić wszystkich odpowiedzi i pomocy,jaka jest możliwa z pozycji forum,zmiana waluty niestety nie mieści się w naszych możliwościach,ponieważ po prostu nie mamy tutaj odpowiednich narzędzi.
    Takie narzędzia posiada "Pomoc techniczna" i to do niej musisz napisać zgłoszenie za pomocą formularza kontaktowego korzystając z tego poradnika : >>>KLIK<<<.
    Zapraszam zatem do korespondencji z Pomocą Techniczną,a temat w dziale Pytań technicznych-zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.