Pomoc techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika VenoPoison, 25 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. VenoPoison

VenoPoison Okazjonalny autor

Ja jeszcze z jednym małym pytankiem.
    Zadałbym je w poprzednim temacie, ale zamknęli mi go nim cokolwiek zdążyłem napisać...
    Ile mniej-więcej oczekuje się na odpowiedź od pomocy technicznej i gdzie ją dostanę - jako sowę na farmie, czy na e-maila?

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Zgłoszenia od Graczy są opracowywane najszybciej jak to tylko jest możliwe, odpowiedź otrzymasz na adres mailowy który podałeś przy wysyłaniu zgłoszenia. :)

3. VenoPoison

W sumie bardziej by mi się przydało wiedzieć konkretnie - minuty, godziny, dni? no ale nieważne, dziękuje za odpowiedź ;)

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Najszybciej jak to jest możliwe, nie ma określonego czasu w którym PT ma udzielić odpowiedzi. :)

5. VenoPoison

Chodziło mi raczej o czasu w którym przeważnie to robi, a nie w którym "musi" to zrobić.
    Dobra, można zamknąć, dzięki za odpowiedź.

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Proszę bardzo i skoro już wszystko jasne, to zawieszam kłódeczkę. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.