pomoc techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika TETUNIA, 29 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Mam pytanie odnośnie działu technicznego gry, od tygodnia próbuję zmienić hasło w grze, na maila dostaję odpowiedz bez linku który to umożliwia, pisałam już dwa razy do PT i nic, jak długo czeka się na odpowiedz od PT?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zgłoszenia Graczy do PT są opracowywane zawsze tak szybko jak to jest możliwe, wyłączając pory nocne opracowywane są z reguły na bieżąco, wyjątkiem mogą być tylko jakieś większe błędy zdarzające się w grze lub jeśli zgłoszenie wymaga bardziej szczegółowego sprawdzenia konta Gracza lub też dopytania w centrali.
    Napisz proszę jeszcze raz,korzystając z opcji "odpowiedz" w ostatnim emailu od PT i mam nadzieję,że tym razem uda Ci się odnaleźć w odpowiedzi link potwierdzający zmianę i zmienić hasło.

3. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Ok rozumiem, a może piszę na zły link do PT, masz może możliwość wklejenia tutaj odpowiedniego linka?

4. SMOD_Atena

Skoro otrzymujesz odpowiedzi z PT,to piszesz pod właściwy adres.Nie wiem z jakiej poczty korzystasz,ale z tego co napisałaś wnioskuję że w Twojej skrzynce pocztowej,w zakładce odebrane masz odpowiedzi z PT na Twoje zgłoszenie,więc tutaj jest wszystko w porządku,jeśli jednak w tych odpowiedziach nie możesz odnaleźć linku potwierdzającego zmianę hasła,to tak jak wspomniałam w poprzednim poście - skorzystaj z opcji "odpowiedz" na ostatni email z PT,na wszelki wypadek podaję jeszcze poradnik na temat PT : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/pomoc-techniczna.10475/

5. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

dziękuję za pomoc, wszystko zrobiłam tak jak jest w poradniku pozostaje czekać, można wątek zamykać:)

6. SMOD_Atena

Super,w takim razie życzę powodzenia i skoro można,to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.