Pomoc techniczna-niedostępna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika oset53, 12 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Dlaczego pomoc techniczna z poziomu gry jest niedostępna? Jeśli się kliknie a przejdź do pomocy to pojawiają się "alfabetyczne spisy treści" z z forum.Już w tej grze nic nie działa poprawnie i jak mam się z tą pomocą skontaktować?

hlnrys lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

oset53, gdybyś tylko zajrzała do poradnika Pomoc Techniczna to wiedziałabyś, że są 3 sposoby na wysłanie formularza. Jeśli z jednym jest problem to pozostają jeszcze dwa:

1. Odnośnik pod ramką gry: [​IMG]
    2. Bezpośredni link w wyżej podanym poradniku, czyli ten: http://supotr.farmerama.com/?action=externalSupport

U mnie z gry po kliknięciu ikony wykrzyknika [​IMG] bez problemu otwiera się formularz zgłoszeniowy. Może spróbuj wyczyścić pamięć przeglądarki (od początku) i spróbuj ponownie wysłać zgłoszenie lub skorzystaj z pozostałych sposobów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Ciasteczka czyszczę każdorazowo przy zamykaniu laptopa. Wiem też że jest możliwość pisania do Pomocy technicznej nie tylko z poziomu gry. Jednak ta opcja jest dla mnie najlepsza - mam chyba prawo wyboru.
    Teraz po uruchomieniu gry mogłam już z jej poziomu napisać do Pomocy technicznej za co jestem wdzięczna.
    Dziękuję za tak obszerne wytłumaczenie problemu. Nie mam więcej pytań, można wątek zamknąć.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, cieszę się, że problem został rozwiązany i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.