pomoc sąsiadom

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika johanaa1988, 7 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jesteś za pomocą sąsiadom na ich farmach?

1. TAK

1 głos(ów)
    14,3%
  2. NIE WIEM

0 głos(ów)
    0,0%
  3. OBOJĘTNE

0 głos(ów)
    0,0%
  4. CAŁKIEM NIEPOTRZEBNE

6 głos(ów)
    85,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. johanaa1988

johanaa1988 Stary wyjadacz

fajną opcją była by też pomoc sąsiadom nie tylko wysyłanie prezentów, bonus za przejście sąsiada na nowy poziom a dostanie się na farmę sąsiada i np pozbieranie mu plonów czy nakarmienie zwierząt gdy ten nie może tego zrobić nie byłoby strat powstawanie chwastów itd

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Oczywiście,że nie.Nie chcę,żeby mi ktoś na farmie mieszał.A i to jest niezgodne z regulaminem ( podawanie haseł).

3. johanaa1988

johanaa1988 Stary wyjadacz

żadne podawanie nie o to w tym chodzi żeby komuś podawać hasło tylko klikasz w sąsiada przenosi cię na jego farmę a ty masz pozbierane zbiory lądują na twoim koncie a nie powstają chwasty

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ale ja nie chcę,żeby ktoś w jakikolwiek sposób ingerował w moją farmę.Bez sensu jest tłumaczenie komuś,co sadzić gdzie i kiedy,jakie dopalacze,jajka,rzędy aktywować.A żeby uniknąć chwastów,wystarczy siać długo rosnąca roślinę na super polach.Masz kilkanaście godzin z głowy.

ania1713 lubi to.
  5. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Oczywiście, że nie! >:( Żadna to dla mnie pomoc, a na chwasty są super pola...
    I ciekawe komu zostałyby przypisane zebrane plony? Właścicielowi farmy czy wścibskiemu sąsiadowi? -.-

6. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Fatalny pomysł.

Mało to początkujących farmerów robi misje? Pamiętam jak do restauracji siałem, zdecydowanie bym si wtedy wnerwił jak jakiś wścibski sąsiad by mi to wyzbierał.

Zdecydowanie na nie.

chrumcia91 lubi to.
  7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Oczywiście, że nie chce! Sama sobie planuję co i kiedy chcę zebrać i jakie pnącza aktywowac, jajka czy inne wspomagacze......

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

johanaa1988 tak jak już Gracze wspomnieli, takie praktyki przede wszystkim nie byłyby zgodne z Regulaminem gry: >>>Regulamin gry Farmerama<<<, zapoznaj się z nim proszę. Dlatego też pomysł jest nierealny do wprowadzenia, w związku z czym wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.