Pomoc dla Nepalu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lorencwilga, 14 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lorencwilga

lorencwilga Czeladnik forum

Dlaczego nie ma możliwości dokonania płatności sms-em? Dla wielu jest to najwygodniejsza forma.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie wiem czym kierowała się firma BP(być może takie są warunki współpracy z organizacją pożytku publicznego,a być może z innych powodów),ale taką decyzję podjęła i niestety nie ma możliwości zakupu sms-em pakietu "Odbudowa Nepalu" .

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. limetusia

limetusia Zaawansowany

To ja mam inny problem - zapłaciłam te 12 zł, ale coś tam mi wyskoczyło, że transakcja w realizacji, ale tak długo była "w realizacji", że kliknęłam zakończ i zapłaciłam jeszcze raz - dopisało mi itemy itd., ale dzisiaj jak weszłam na konto, to mam w wyciągu dwie transakcje po 12 zł - gdzie moje drugie pnącze? :pxDxDxD Co z tym zrobić?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

limetusia,wszelkie uwagi,reklamacje czy inne problemy z płatnościami należy zgłaszać do Działu płatności za pomocą odpowiedniego formularza : >>>KLIK<<<
    Na przyszłość jeśli masz inny problem czy pytanie od pytania zadanego przez Autora tematu,to bardzo proszę otwórz nowy temat z odpowiednim tytułem i w nim zadaj swoje pytanie.

Czy Autorka tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorka nie ma dalszych pytań, więc pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.