Opinie Pomoc dla Nepalu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 12 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. juliuszka

juliuszka Generał forum

Witam !

A oto i dodatkowa nagroda za pomoc w akcji charytatywnej:

2. Efka64

Efka64 Czeladnik forum

Miła niespodzianka ;) bardzo sie ucieszyłam, ale niestety mimo że po odpaleniu dostałam wiadomość że moje konto zostało zasilone to niestety super nawozu nie widzę..... o reszcie nie wiem bo nie pamiętam ile miałam w stodole poprzednio. Cóż, tragedii nie ma - nie po to zakupiłam pnącze... radocha była krótka o_O

3. Alairë

Alairë Generał forum

Skoro tym niespodziewanym prezentem mają być obdarowani wszyscy, którzy wsparli akcję, to czemu miałabyś być poszkodowana? Jest ogłoszenie w tej sprawie, wystąpił problem natury technicznej, przeczytaj >klik<

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli kliknęłaś w otrzymanej od Bigpoint wiadomości (na samym dole) odnośnik " Odbierz prezent dzisiaj " i nie otrzymałaś prezentu,to tak jak jest napisane w podanym przez Alairë, ogłoszeniu, prezent zostanie dopisany za pomocą skryptu w poniedziałek lub wtorek.

5. Efka64

Efka64 Czeladnik forum

Dzięki serdeczne :D

SMOD_Atena lubi to.
  6. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Nawet nie wiedziałam , że osoby które wsparły akcję dostaną jakąś nagrodę :D , ale do mnie ona jeszcze nie dotarła.

7. allasad

allasad Forum Pro

Tak tez dostalam nagrode dziekuje bardzo - zostala dopisana .

SMOD_Atena lubi to.
  8. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Moja jeszcze nie dotarła, czekam na dopisanie skryptem. :)

9. SMOD_Atena

Też się nie spodziewałam,nie po to kupowałam rząd na pnączu.Ale to bardzo miła niespodzianka :) A e-maila od Bigpoint otrzymałaś ?
    E-maila otrzymałaś i kliknęłaś w otrzymanej od Bigpoint wiadomości (na samym dole) odnośnik " Odbierz prezent dzisiaj " ?

bari06 i 0olimpia0 lubią to.
  10. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Dziękuję za podpowiedź z tym e-mailem :)

11. SMOD_Atena

Bardzo proszę.
    Tak właśnie pomyślałam,że może nie wszyscy przesuną wiadomość do końca i nie zwrócą uwagi na odnośnik,a tym samym nie mogą otrzymać prezentu.Trzeba pamiętać o tym,aby wiadomości czytać do końca ;)

BA_Chris i 0olimpia0 lubią to.
  12. bari06

bari06 Półbóstwo forum

SMOD ATENKO :) dzięki za wiadomość o e'mailu - pocztę sprawdziłam prezencik dopisany xD.

BA_Chris i 0olimpia0 lubią to.
  13. Artur_Ko

Artur_Ko Okazjonalny autor

A co maja zrobić osoby które nie otrzymały e-maila, a pakiet zakupiły już na samym początku akcji ?

14. SMOD_Atena

Super,cieszę się że mogłam pomóc :)
    Takim osobom prezenty zostaną dopisane za pomocą skryptu,tak jak jest to napisane w OO : >>>klik<<<

BA_Chris i bari06 lubią to.
  15. julkalulka111

E-maila otrzymałam, na dole wyklikałam, komunikat o otrzymaniu nagrody wyświetlił się, ale nie dopisało mi nagród. Sprawdziłam, bo wiedziałam ile mam super paszy.

16. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

ale w tym pakieciku nie było super paszy8)

toDzasta lubi to.
  17. julkalulka111

Przepraszam za zamieszanie. Nie wiem w końcu czy dostałam prezenty czy nie, bo nie jestem w stanie sprawdzić czego ile miałam. Ważne , że pomoc dla Nepalu była, a BP nam podziękowało. :)

bari06 lubi to.
  18. feniks1414

feniks1414 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam !
    W moim e-mailu nie było ,, odbierz nagrodę dzisiaj,,
    Ale na samej górze kliknęłam w : ,, jeśli e-mail wyświetla się nieprawidłowo Kliknij tutaj ,, . Kliknęłam...
    I pojawiło się na dole wiadomości ,, odbierz nagrodę,,
    W kilka sekund nagroda była już na moim koncie.
    Pozdrawiam !
    Fajna akcja ..... serce urosło....
    I ,, ąsobiste ,,podziękowania od firmy:p No nie wierzę.......
    Może być.....

bari06 i 0olimpia0 lubią to.
  19. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Zamykamy i archiwizujemy. Dziękujemy za udział w akcji

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.