Pomoc - automatyczne wyświetlanie loginu na FF

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ranczo52, 22 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ranczo52

Ranczo52 Młodszy ekspert

Jak zrobić aby firefox zapamiętywał login , ale bez hasła , musiałam przeinstalować firefoxka i
    inni domownicy muszą za każdym razem wpisywać login, dziękuję, nerwy na mnie mają nie małe.

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Chyba nie można tak zrobić. Jak pierwszy raz po reinstalacji się logowałam na farmę to wyskoczyło mi okienko z pytaniem czy przeglądarka ma zapamiętać dane dostępowe. Niech twoi domownicy się zalogują na farmę i sprawdzą czy takowe okienko się wyświetla.

3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Ranczo52 jeśli nie chcesz aby Firefox pamiętał hasło do konta musisz wejść w opcje - bezpieczeństwo - zaznacz opcję dane logowania (aby przeglądarka pamiętała dane) - a jak podczas logowania aplikacja poprosi o zapisanie hasła zaznacz opcję nigdy dla tej witryny. Wtedy podczas kolejnego logowania przez Firefoxa po kliknięciu na login kursorem - wyświetli Twój nick, ale nie wpisze hasła bo ma zakaz. Mam tak u siebie ustawione i działa.

Masz jeszcze jakieś pytanie?

4. Ranczo52

Ranczo52 Młodszy ekspert

Zaraz to sprawdzę, mam zainstalowaną najnowszą wersję Firefoxa, okno opcji ma inny wygląd, ale postaram się pokombinować, dziękuję

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Zmieniłem nazwę wątku. Pamiętaj aby tak nazywać wątek by od razu sugerował co jest celem jego istnienia. Niestety sama pomoc wiele nie pomaga :)

Jeżeli chodzi o wygląd, to nie ma tutaj wielkiego znaczenia gdyż droga wybierania opcji opisana przez MOD_Ghost jest zawsze taka sama :) Mam nadzieje, że wszystko się uda.

6. Ranczo52

Ranczo52 Młodszy ekspert

Dziękuję za pomoc wszystko już działa, co za ulga, pozdrawiam

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro już wszystko działa to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.