pomieszczenia z duchami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika anula507, 3 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anula507

anula507 Forumowy żółtodziób

Dlaczego nie mogę wejść do pomieszczenia z duchami, mimo że mam odpowiednią ilość pułapek? Jakie okulary muszę założyć - skąd je wziąć?

2. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

A zrobiłaś pokoje, które prowadzą do pokoju z duchami ? Te w których należy oddać roslinkę eventową lub kwiatki?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Napisz proszę o które pomieszczenie chodzi ?

Poniżej masz opisane pokoje i przejścia między nimi. Aby otworzyć wybrany pokój musisz do niego dotrzeć oddając wymagane towary lub pułapki na duchy w pomieszczeniach z którymi dany pokój jest połączony przejściem ( na grafice czerwone połączenia ) :

4. anula507

anula507 Forumowy żółtodziób

Chodzi o pomieszczenie z pierwszym duchem - 3 pierwsze zadania wykonałam

Chyba już zrozumiała o co chodzi , dziękuję za podpowiedź

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 marca 2016
  5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

z tego pokoiku jest tylko wejście do góry lub w dół

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc i skoro Autorka tematu podziękowała to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.