pomidorowy samolot

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika yvonnege_, 1 maja 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Skończyłam ewent i brakuje mi ulepszeń, mam tylko złoto I, nie można było podwoić tej nagrody. Nie wiem jak mam zdobyć pozostałe ulepszenia?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest napisane w poradniku Asy przestworzy! IV:

"Wskazówka! Jeśli chcecie zdobyć komplet żetonów wyścigowych (6 szt.) konieczne jest podwajanie nagród z nimi.
    Podobnie jeśli chcecie zdobyć komplet ulepszeń pomidorowego samolotu - można je zdobyć w 3 miejscach, natomiast do pełnego ulepszenia tego itemu potrzebne jest 6 ulepszeń."

Podwajać można wszystkie nagrody oprócz rzędu chmur przy użyciu świetlistego paliwa XXL.
    Jak już ukończyłaś wszystkie wyścigi to nie ma możliwości zdobycia ulepszeń.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Poradnik czytałam o podwajaniu jest napisanie odnośnie żetonów, wydaje mi się że nie mogłam zastosować podwojenia. Więcej pytań nie mam.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W tabeli z opisami paliw jest taka informacja:

1 x Świetliste paliwo XXL
    pozwala na podwojenie kolejnej nagrody (z wyjątkiem rzędu chmur); wykonuje się nim 1 krok do przodu; jest aktywny tylko wtedy, gdy ten krok zawiera jakąś nagrodę.

W wyżej zacytowanej Wskazówce jest dodatkowa informacja też o konieczności podwajania zdobywanych ulepszeń.

Skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.