pomidorowy event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zoafi, 17 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

szklarnia wymaga ode mnie jakiegoś klucza. Jak go mam zdobyć?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zoafi tak jak jest napisane w poradniku:

Wspomniana część rozpocznie się 19.05. czyli pojutrze, wtedy też otrzymasz Szkieletowy klucz.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

RosesFarm dziękuję za pomoc.

3. sebastian_leo

sebastian_leo Forumowy żółtodziób

Ja mam pytanie kwiaciarnia wymaga ode mnie Goździki do przeszukania jednego pola mam poziom 80 a goździki są dostępne od 83 tzn że nie przejdę tej misji?

4. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Możesz to pole pominąć, nie wpłynie to w żaden sposób na ukończenie eventu czy posiadanie pnącza.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zagma dziękuję za pomoc.

sebastian_leo na przyszłość jeśli masz inne pytanie od omawianego w temacie, to otwieraj proszę własny wątek.

zoafi czy masz jeszcze jakieś pytanie odnośnie Szkieletowego klucza?

6. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

po pierwsze przepraszam, że zbyt pobieżnie czytam poradniki. Dziękuję za wyjaśnienie. Pozdrawiam.

7. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Nie ma za co przepraszać :) Sporo tego ostatnio jest do czytania i łatwo się pogubić :)

Cieszę się, że już wszystko jasne i w takim razie zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.