Opinie Pomidorowa chwała i pełnia księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 16 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

2. miras401

miras401 Forumowy żółtodziób

Witam wszystkich. Napiszcie proszę po co jest pasza strasznego pomidora co mamy nią karmić bo jakoś
    nie znalazłem. pozdrawiam

3. ewanta

ewanta Komandor forum

do wygrania w drugiej części eventu Przygoda pomidora na polach pełni, który startuje 19.05 o godz. 14-tej jest do wygrania zagroda potwornych pomidorów i ta pasza jest własnie dla nich.

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

miras401, Potworny pomidor to nowy zwierzak w Strefie pełni. Jego zagrodę oraz żółte ulepszenie tej zagrody można zdobyć w evencie >>Przygoda pomidora<<. Zagroda jest do zdobycia na planszy, która będzie dostępna dopiero od jutra, od. godz. 14:00. Więcej informacji znajdziesz w poradniku, link do którego podałam.

5. alexander56

alexander56 Generał forum

dotad nie dopatrzyłem sie aby w strefie pełni poleciał chocby jeden uschniety płatek jak tez brak w prezentach opcji jego słania sasiadom , czy mam rozumiec ze dopiero od 19 maja dopiero zaczna leciec i sasiedzie beda mogli słać :sleepy::(

6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Część druga: 19.05., godz.14:00 - 22.05, godz. 12:00 na polach pełni księżyca
    • przedmiot eventowy

olgs3 lubi to.
  7. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

alexander56, dobrze rozumiesz ;) Do etapu uschniętych płatków, znakopnącza i Szkieletowego klucza przejdziemy jutro o godz. 14:00. Ale to w drugim evencie - Przygoda pomidora.

8. alexander56

alexander56 Generał forum

dzięki , za duzo wszystkiego mamy na dniach i można sie pogubić w tym gąszczu informacji i zadań do wykonania :p;)

9. ewanta

ewanta Komandor forum

zrobiłam ostatni zasiew kubecznika- powinna wystarczyć. larw brakuje, ale wylecą przy okazji :p

10. RWM41

RWM41 Ambasador forum

+Też roślinka po obecnym zbiorze powinna być w komplecie. Posieję coś z wiązanką na robale i poczekam do jutra. Trzeba wycyrklować żeby jutro 14 były do zbioru 8-godzinne z nadzieją na płatki

antonina-farmerska, ewanta oraz hlnrys lubią to.
  11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Siałam, zbierałam, no i trochę przesiałam.xD
    Kubecznika mam ponad komplet, a pędraków brakuje, teraz na tapecie mroczny kwiat i czubajka.

antonina-farmerska, Anhedrea oraz olgs3 lubią to.
  12. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Kubecznika komplet teraz siać na wypadajki.

13. Anhedrea

Kubecznik wysiany, ale larw brakuje aż 765 :( do całości misji.

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

To możemy sobie podać ręce, mnie brakuje 778.xD

15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

O to ja jestem lepsza w te klocki
    mnie brakuje 847 :sleepy:

ale dziś na noc idzie coś ''lepszego ''
    zobaczymy jak mocno lepsze xD

16. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Uuu, to widzę, że ja jeszcze nie mam co narzekać. O ile czegoś nie pomyliłam, to jeszcze "tylko" 680 mi brakuje :D.

Badyla ok 1500 jeszcze muszę wysiać :sleepy:.

17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A jednak '' lepsze '' zasiewy mają moc ;)
    ranny zbiór dał 100 larw

jeszcze aż albo tylko brak 747 larw

zbiór o 14 będzie pod wypadajki na oba eventy pełniowe

najpierw uporam się z eventówką a potem oba pola w mroczne zagrody czy drzewa
    o wiele praktyczniej i lepiej wykorzystam pnącze mroczne i bukiety upiorne plus inne bonusy

*
    część posta pasuje do eventu pomidorowa chwała a część do przygody pomidora
    ale nic to jest wspólny mianownik pomidor xD

18. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajta ;)
    U mnie sytuacja wygląda identycznie jak u Was. Badyl już wysiany, nawet z nawiązką, a wypadalców brak sporo.
    Dziś wystartuje na polach pełni II etap któregoś eventu i będzie inny badyl eventowy do siania. Nie wiem jak nadgonić larwy. 8 godzinne trzeba siać, wiadomo, ale to i tak kiepsko to wygląda

19. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

kaska860, skoro masz już roślinę to może spróbuj z drzewkami? Czas wzrostu nie jest bardzo długi, ale można skorzystać z turbo nawozu Zosi, więc większysz ilość zbiorów i szans na wypadajkę, możesz je umieścić w ogrodzie dendrologicznym. A zanim rozsiejesz nową roślinę to zobaczysz czy masz więcej wypadajek niż z pól. No i najważniejsze - zostało jeszcze 3 dni, to więcej niż drugie tyle eventu :)

20. Anhedrea

Jeszcze 580 larw, posiana czubajka do zbioru o 14.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.