Pomarańczowe gęsi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dirkpitt, 23 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

Witam ,
    nie można nałożyć ulepszenia na zagrodę gęsi.Czy tylko u mnie ?
    Dlaczego ?

kadriaaa lubi to.
  2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Tutaj najważniejsze pytanie jest czy starasz się nałożyć ulepszenie na podstawową zagrodę Gęsi?

Ulepszenia można nałożyć tylko i wyłącznie na podstawowe wersje zagrody.

EDIT:

Tutaj również warto pamiętać, że jeśli masz zagrodę wygraną z eventu to zawiera ona od razu podstawę. W takim przypadku musisz ustawić ta zagrodę na pustym polu.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 stycznia 2017
  3. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

oczywiście ,że próbuję na podstawę wszak farma 95 a Baha 310 zobowiązuje ;)

4. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ale spróbuj na pustym polu bez podstawy :) - ja próbowałam : np mając 2 zagrody pomarańczowe gęsi ,
    jedna nakładka nie chciała się nałożyć na podstawę ale dała się postawić od razu na polu
    a druga pomarańczowa nakładka nałożyła się na podstawę :)

nie wiem czy to miało znaczenie ale dla pewności odświeżałam stronę :)

Anetta41 lubi to.
  5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Dziękuje za odpowiedź graczom.

Tutaj również warto pamiętać, że jeśli masz zagrodę wygraną z eventu to zawiera ona od razu podstawę. W takim przypadku musisz ustawić ta zagrodę na pustym polu.

6. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

Tak samo ulepszenie można postawić - rewelacja- oby wszystkie ulepszenia tak działały.
    Temat zamknięty ,dziękuję .

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Niestety od razu zaznaczę, że to nie działa na wszystkie a tylko na te które otrzymujemy z eventu. Dzieje się tak, że zagroda zawiera od razu w sobie podstawę.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.