polubienia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika myszulka, 20 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. myszulka

myszulka Ambasador forum

Zadam pewnie glupie pytanie dotyczace polubien, gdyz nie bardzo to rozumiem.Jak czytam strony na forach to czy trzeba wszystkim poprzednikom dac polubienia, czy tylko te posty obdarzac "lubieniem", ktore uwazam za godne uwagi i polubienia. Chyba taka jest forumowa etykieta, zeby dawac duzo polubien, a moze sie myle bo nie wiem na czym to polega. Jakie ma znaczenie ilosc polubien?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety nie wiem jak to do końca jest z tymi polubieniami i jakie mają znaczenie dla Gracza,którego posty polubimy,ale myślę że im więcej polubień ma Gracz tym więcej punktów dolicza się do zdobywanych na forum trofeów.
    Oczywiście żadnego przymusu ani obowiązku lubienia postów Graczy nie ma,możesz zaznaczyć "Lubię" przy poście,którego treść Ci się podoba,ale nie musisz tego robić,decyzja należy do Ciebie :)

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. myszulka

myszulka Ambasador forum

Dziekuje, bede dawac "lajki" wg serca i rozumu. Klodeczka

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i zakładam kłódeczkę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.