Opinie Polowanie na Czerwony Diament

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

mamy jakiś nowy event ???

ups.....:cry::cry: ale się zgubiłam, albo obudziło się we mnei zwierzę - szkoda, ze to leniwiec :p

2. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

o matulu :sleepy:, pomocy:sleepy:,
    ucieklam z bahamy,:sleepy:, jak tu ewent robic, jak tu 50 anakond wyskoczylo i zajely cala bahame:(
    ale nie dam sie, jest posiane, wejde jak urosnie roslinka;), anakondy do piwnicy szklanej zamknexD, a ja sie za ewent wezmexD

3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Trzecią nagrodą jest złoty banan :)

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Tylko 1 - a to się wysilili , łał .xD

5. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Też odebrałem jednego złotego banana. Ogromna kosztowność :)

JJoanna, bacowa70 oraz draculik34 lubią to.
  6. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Mnie dali 1-go :) a ile się go naszukałam :D tak się skubany schował za lianę, że długo go nie widziałam :)
    Czekam na roślinkę i kręcę dalej scyzoryki :)

7. Sloneczko1982

Sloneczko1982 Aktywny autor

Wypadajek 270 :) roślinka 2 raz rozsiana. Trafiłam na kole 2 razy 100% i zastanawiam się na jakich polach siać-chyba SP podlane SN najbardziej korzystne?

SperanzaE lubi to.
  8. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja na super polach sieję , bo mi się klikać nie chce . xD

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Tak siej na SP z SN - dodając cmj i SNZ będziesz miała 51 szt. roślinki z 1 SP.:)

10. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ekstra! Moje hipopotamy będą zachwycone! :)

A ja to dopiero się rozkręcam. Drugi raz wysiałam eventówkę.
    Wypadajek miałam coś ponad 100, w młynie zmieliłam prawie cały złom, i mam ich teraz 194.
    Jak dla mnie największym "gniotem" za przeproszeniem, w tym evencie jest to, że kręcić można tylko w młynie na Wyspie.
    Bo jak są eventy na zwykłą farmę, to jednak można kręcić różne różności w jednym i w drugim młynie.
    Ale to w sumie mało istotne. Póki co jako cel postawiłam sobie dojście do 4. kreski a potem zobaczę.

leloszek373 lubi to.
  11. Sloneczko1982

Dziękuję za odpowiedz :) zapomniałam o ,,wiatraczkach''. Za 10 minut wysiewam na SP i bede musiała wstać w nocy :) Nie ma przetworu w przetwórni, który skróciłby rośniecie roślinki oprócz krestolu i białe niewinności, prawda?

bacowa70 lubi to.
  12. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Drakus dzieki, ;), dobrze wiedziec gdzie go szukac;),
    anakondy juz schowane:) moge spokojnie dalej grac;)

draculik34 lubi to.
  13. bacowa70

Niestety nie ma żadnego przetworu skracającego czas wzrostu rośliny eventowej. Tylko woda i nawóz oraz oczywiście SN.
    Kerststol i biała niewinność wpływają na efektywność SN. Jest jeszcze "pnącze kasztankowe", które zwiększa o 5% efektywność SN.

Ostatnie edytowanie: 14 marca 2018
  14. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wymien cmj na ciasteczko ananasowe,,,a bedzie jeszcze wiecej;):)

15. bacowa70

A widzisz Norbi :) nie pomyślałam, że to Wyspa i ciasteczko daje 25% więcej ze zbioru.
    Mam w slotach cmj, bo na Farmie też sieję ale gdyby zależało mi tylko na Wyspie to masz rację.

16. Sloneczko1982

[QUOTE="-norbijas-, post: 1755889, ] wymien cmj na ciasteczko ananasowe,,,a bedzie jeszcze wiecej;):)[/QUOTE]

Dziękuję bardzo za podpowiedzi. :) (mam nadzieję, że cytaty dobrze mi się skopiowały :),
    Edycja: a jednak nie do końca :(
    bacowa70 i -norbijas-
    Dziękuję

leloszek373, -norbijas- oraz bacowa70 lubią to.
  17. konsky5

konsky5 Zaawansowany

Chodzi o złom. [ciach]

Post edytowałam. Fragment prowokujący do kłótni usunęłam. Proszę o panowanie nad emocjami.
    MOD_Zła

18. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Znów nie robię... bo nie mam gdzie siać-tylko jedno poletko na Bahama. Muszę podgonić misję, pozdobywać gwiazdki.No i banany na odsłonięcie jakiegoś kolejnego terenu na Baha.

-Batka74- i -agax3- lubią to.
  19. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Zawsze mądrego warto posłuchać:D Też często sugeruje się kto co zasiewa i ile z tego wypadalców lecixDWszystkim walczącym wielu wypadajek i powodzenia w evencie życzę :);) :p;):):inlove::DTrzymajcie się dzielnie farmerzy:inlove::inlove:Good luck:inlove::D

Bez pracy nie ma kołaczy:) Powodzenia, by farma się ulepszyła i wzbogaciła o kolejne pola:)

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

Przypominam również, że na forum obowiązuje język polski. Jeżeli piszesz jakiś zwrot w języku obcym, dodawaj, proszę tłumaczenie.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 marca 2018
    -Batka74- lubi to.
  20. oliwiamisztal5670

oliwiamisztal5670 Młodszy ekspert

Gdzie wy macie ananasy i złotego banana, szukam i nie widzę leniwce dostałam :music:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.