Opinie Polowanie na Czerwony Diament

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jowi357, -magdasz- - Wasze posty nie będące w temacie wątku usunęłam.
    Proszę o trzymanie się tematu.

2. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Są zmiany w poradniku
    Przeczytajcie jeszcze raz.
    Wieczorem,jutro rano,tuz przed startem eventu tez nie zaszkodzi...:p
    Kto wie co sie jeszcze zmienixD
    Czujnym cza być;)

3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

xD:cry:xD
    Nie będę tam więcej zaglądać. Jutro wyjdzie w praniu, co nas ewentualnie jeszcze zaskoczy :p;).

Dobrze by było, gdyby ekipa wyciągnęła z tego wnioski i awansowała kogoś na drugiego BA. Przy takim nagromadzeniu ogłoszeń i poradników bardzo by się przydał, a i wtedy o wyłapanie błędów czy niedomówień byłoby łatwiej.
    Czerwona odwala kawał dobrej roboty, ale jest tylko człowiekiem i wsparcie by Jej się przydało.

4. malina080870

malina080870 Zaawansowany

[​IMG] itemy beda niewysylalne..,

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    boskie .....dziekuje dziewczyny! [​IMG]

Ewenty oba bede robic ..oba sa Oky...i do zrobienia bez wiekszych trudnosci... za to do zgarniecia... nowe zagrody, nowe drzewka, , pnacze...poczciwe itemy..) klasa...)
    Mysz, która ryczała.....ha..ha ...tez juz go lubie))) zrobiony z humorem.. chociaz nazwala bym ja trojanska mysz))
    Powodzenia w ewentach zycze wszystkim.)

5. lubawa5555

lubawa5555 Zaawansowany

Fakt, poradnik przeczytałam po 10 godz i porobiłam notatki co ile i kiedy,a już o godz 14 zmiany- wniosek czytac poradnik po godz 18

SperanzaE i jadwiga67 lubią to.
  6. Jowi357

Jowi357 Czeladnik forum

Powodzenia w kolejnych eventach. Może będą bez błędów. Mnie Asy przestworzy skutecznie wyleczyły z wirtualnych gratów.
    A poradnik może znowu się zmieni, ale to już nie moja sprawa.

SperanzaE lubi to.
  7. fokus47

fokus47 Czeladnik forum

marne nagrody szkoda czasu lepiej na spacer sie wybrac

Majeczka13 lubi to.
  8. gosiunia007

gosiunia007 Stary wyjadacz

Odkryłam właśnie tajemniczości samolotowe i ... mam nosorożce.:D:inlove::music: :p
    Czerwony diamencik oczywiście robię.

9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Powitać żółtodziobów.

A cóż ci zawiniły te Asy przestworzy...?
    Że gra nie działała przez parę godzin...?
    Pokaż mi grę, darmową i dostępną dla wszystkich, która zawsze działa.
    Z wyjątkiem pasjansów i innych tego typu zabaw.
    A te "wirtualne graty" kiedyś były dla ciebie cenne...? Oj to współczuję, dobrze, że ci przeszło.

Długi spacerek proponujesz... ile dni ma trwać ten event...?
    Toż to cała wyprawa będzie.
    Moim zdaniem jedno drugiego nie wyklucza...
    ... ale co ja tam wiem.
    Aha, "marne nagrody", tak...?
    A możesz tak pokrótce napisać, jakie nagrody twoim zdaniem byłyby spoko...?

Moje zdanie: z poradnika nie ma co się aż tak naśmiewać, kiedyś to się w końcu robi nudne.
    Wiadomo było, że będą jakieś tam błędy - no i są, nie ma z czego czerpać złośliwej satysfakcji.
    Wszystko po staremu, czyli w normie.

A event - cóż, też w normie.
    Nie robię, bo mi się nie chce.

10. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Sąsiadko:)Po poprawieniu poradnika chyba mamy tego złomu 4 x więcej,i czas rośliny się zmienił i TPD też.....;)xD

bari06, olgs3 oraz gretag lubią to.
  11. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Tak sobie patrzę na ten poradnik w zmienionej wersji...
    ... i wychodzi mi, że to nawet fajny pomysł, ta opcja dorabiania brakujących wypadajek - dotąd można je było tylko kupować, a teraz posiadacze nadmiaru złomu trochę przyoszczędzą, no i super kupki też mniej wyjdzie.
    Swoją drogą kolejny sympatyczny pomysł to wypadanie tych ostrzy z całej farmy, bardzo wygodnie, bo na farmie można siać coś długiego do tych świętych misji w spółdzielni.
    Chyba wszyscy powinni być zadowoleni tym razem.

Tylko wydaje mi się, że nie warto się pozbywać całego złomu... jak znam życie, ten złom może równie dobrze całkiem niedługo okazać się niezbędny.

12. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

I pewnie tak będzie;)Przy evencie hodowlanym + czyszczeniu stodoły musi jakiś "myk" być:pxDNikt z Twórców nie dokłada do "darmowej gry":cry:Można zadań nie robić....jak zwykle...:inlove:

13. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

kanistry na paliwo też leciały z całej i nie było na co narzekać

SperanzaE i .Magda. lubią to.
  14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Witam, ostatno nie kończę eventów,..mam pod górkę,zawsze albo brakuje roślin albo wypadajek,albo przyczyny niezależne.Jutro zaczynam od nowa.Zrobię oba eventy..Taką mam nadzieję..

15. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Doczytałam o tych dodatkowych prezentach na węgierskim forum..
    źródło grafiki
    Po wykonaniu każdego zadania trzeba klikać na planszy żeby zebrać dodatkowe, ponoć cenne nagrody, zwłaszcza dla postaci w dolnych rogach..
    Na grafice widać,że po kliknięciu znika grafika węża,..a dalej ananas, banany, papuga, kwiat, drzewko itd...i tak po odebraniu dodatkowych nagród będzie zmieniała się plansza....ale prawdopodobnie żeby odebrać nagrody będzie również można klikać na te dwie postacie w dolnych rogach..
    Co kryje się pod obrazkami na planszy mamy się dowiedzieć jutro..
    Nagród niespodzianek będzie 8 szt...tyle ile zadań na pasku..

16. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Gratuluję :D. Ja jak nie miałam tak nie mam. U mnie czerwone słonie :(. Evencik też robię.

aleksandra i gosiunia007 lubią to.
  17. Jowi357

Jowi357 Czeladnik forum

Witaj zzizzie
    Chodzi mi tylko o to, że niektóre eventy są przedłużane, jak ostatnia pełnia, a inne nie.
    Kto o tym decyduje i tylko tyle w tym temacie.
    Skrypt korygujący błąd z pnączem popsuł grę na kilka godzin, co spowodowało u mnie brak zakończenia eventu.
    A te wirtualne graty nigdy nie były, nie są i nie będą dla mnie cenne.

18. Flipul1

Flipul1 Stały bywalec

Czy może mi ktoś powiedzieć po co te ewenty na bahameramie? Nikt z sąsiadów nie wie jaki posiadasz poziom na bahamie. TPD z bahamy nigdzie się nie liczą. Nie kumam. Gdyby w rzędzie chmur były PD to rozumiem, ale jak mają być tylko TPD to po co mi ten ewent?

stawinoga lubi to.
  19. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

Proszę zatrudnijcie tłumacza >:(, dziś mamy 21 wiek nikt na górze nie pisze i czyta w obcym języku?, przecież to podstawa na wysokim stanowisku- bo znowu zacznie się łacina w wydaniu subtelnym a chyba gracze mają powyżej 5 lat i wyszli z grupy biedronek?:wuerg:

.elom. lubi to.
  20. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

W duzym skrocie
    Przybywa TPD to szybciej przechodzisz na Bahamie poziomy a tym samym zdobywasz coraz wiecej złotych bananów za które odblokowujesz kolejne komnaty w świątyni.Jesli masz już wszystko odkryte to warto mieć zapas bananów żeby za nie kupić nowości na Bahamie/rośliny,zwierzęta,drzewa,ostatnio jajo leniwca/ które możesz wykorzystać do robienia misji w spółdzielni a w przyszlosci pewnie beda potrzebne w niektórych eventach.
    Z poczynań BP łatwo wyciągnąć wniosek,ze lepiej mieć niż nie mieć
    Faktycznie,sąsiedzi nie widzą jak przechodzisz kolejne poziomy ale jesli na tym ci zalezy to możesz ich powiadamiać sówkami eventualnie zrobić sobie pod sygna wpis i aktualizować:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.