Opinie Polowanie na Czerwony Diament

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

czekam na niemiecki faq..;) bo cos za duzo tych drzewek w nagrodach
    no i ilosc zlomu jest tez inna,,,ich zdaniem potrzeba 5 sztuk na jedno ostrze,,,

Ostatnie edytowanie: 13 marca 2018
  2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Czy w 4 zadaniu nie powinny być 3 podstawy puchowca?

3. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

A mi się nasunęła myśl czy wydadajki będą tak słabo wypadać że poszukiwanie będą niczym igły w stogu siana że trzeba będzie je dodatkowo produkować w młynie

kacper_07, SperanzaE oraz -norbijas- lubią to.
  4. -norbijas-

w niemieckim sa trzy;)

kacper_07 lubi to.
  5. bliżniak4

bliżniak4 Forumowy żółtodziób

Jeżeli do scyzoryka potrzeba 10 szt rośliny to wychodzi 1600 a nie 16000. Albo nie potrafię liczyć.

bari06 i jagódka133 lubią to.
  6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

z lotniczego eventu dostałam 2 aż sama się zdziwiłam. Więc życzę Ci niezdobytych dotąd żyraf. Ja poluje na nosorożca. Jeszcze nigdy szybko nie zdobyłam nowej zagrody czy drzewka. Zawsze to kilka miesięcy po wprowadzeniu nowości.
    A jak u mnie znowu obrodzi żyrafami to wtedy Ci podeślę na G&T.

sprawdziłam u Niemców. Jest tak: 100x bambus i 10x ostrze noża do wyprodukowania 1 scyzoryka

Ostatnie edytowanie: 13 marca 2018
  7. zagma

zagma Chodząca legenda forum

U nas bambus rośnie 7h, u Niemców 6.

Czy ten event polega na zabawie znajdź różnice?? xD:cry:xD

8. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Jagódko, najlepiej smakuje zwierzyna własnoręcznie złowiona;) Polować na grubszego zwierza (tzn. nosorożce i lwy) zacznę, gdy w końcu poradzę sobie z upolowaniem żyrafy. Piszę to ja - ta która nie umie złowić ślimakaxD Tobie też udanych zdobyczy w TS-ach życzę:D

Edit. I wszyscy rozbiegli się po sąsiednich krajach w poszukiwaniu zaginionej Arki, tfu informacji w poradniku.

9. RWM41

RWM41 Ambasador forum

A czy u nas poradnik kiedykolwiek od razu prawidłowe informacje zawierał??? Nasza ekipa promuje u graczy znajomość języków obcych!

10. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Kolejna różnica
    u nas 200TPD z pola 2x2, na de 224

Ciekawa jestem, czy dojdziemy do typowych 10? xD:cry:xD
    Coraz lepiej się bawię, muszę przyznać xD:cry:xD.

11. -norbijas-

no i jeszcze jedna wiadomosc...itemy sa zablokowane jesli chodzi o gt.....

12. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dokładnie xD :cry:
    powiem szczerze, że ja to rozumiem literówka może każdemu się zdarzyć ale tutaj to jest jakaś porażka. Nie dość, że pomyłki są bardzo często tak teraz w tym pomyłek jest X. o_O

czyli babcie, wujki, ciotki, stryjki, kuzynki i cała reszta świata może odpoczywać xD :cry:

13. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

LeżexDxD:cry:
    Ktorymi to nie wolno się posługiwać na tym forum-.-

Juz wiem,ze to moj ulubiony itemxD
    Mysz, która ryczała

14. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

idę sobie bo nie mogę zalogować się na farmę... wywala mnie przy 60%. Pospacerujemy z dzieciakami na słoneczku :) potem wpadnę zobaczyć co tam wyszło z tymi różnicami w poradnikach.

gretag i amber♥ lubią to.
  15. amber♥

amber♥ Komandor forum

Na obecną chwilę postaram się zrobić do 4 zadania , nie wiem może kiedyś się te puchowce przydadzą i będę siedzieć i kwiczeć :oops::p..mam na te 4 zadania czas do czwartkowego wieczora. Obawiam się że SN trzeba będzie lać ??...potem będę dopiero w poniedziałek ( o ile?) więc za dużo nie zdziałam
    Powodzenia dla wszystkich :)

PS. Muszę czytać wątek bo może się okazać że w FAQ zamieszane to wcale nie zaczynam :)

kacper_07, gretag oraz bacowa70 lubią to.
  16. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Przynieście jeszcze kilka informacji z innych for i...jakoś poskładamy ten FAQ do eventuxD:cry:xD
    Dobrze,ze choć obrazki są tak samo pokolorowane....czy nieo_O:p

17. RWM41

RWM41 Ambasador forum

W sumie to logiczne... Napiszesz coś w zagranicznym, ekipa nie zrozumie i pomyśli, że urągasz! A, że nie rozumie widać - poradnika wlaściwego szukamy na forum i ogarniamy z tłumaczeń obcojęzycznych bo nasz poradnik do niczego[/QUOTE]

18. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Może event zakwalifikowany jako trudny, bo 16000 badyla na samej wyspie trzeba wysiać...
    Fajne pnącze, fajne itemy.

gretag lubi to.
  19. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

ja teraz na próbę siałam karnegię(cała plantacja na wyspie w małych polach)i wyleciało tylko 44 kanistry,wg mnie z tak długo rosnącej roślinki to mało wypadło,ale próbuj,może na twojej farmie będzie więcej(daj znać ile wypadło)......

gretag lubi to.
  20. RWM41

RWM41 Ambasador forum

ok. Sprawdzimy. Kanistrów mialam dość to nie patrzyłam ile leci. I tak czasówkę mam zamiar wykonać to ile będzie - to bedzie. No i jeszcze sławetna "wypadalność" może być inna niż kanistrów. Na logikę jednak czym dlużej rośnie tym więcej wypada. W każdym razie tak głoszą poradniki

gretag, olgs3 oraz fankaromka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.