Opinie Polowanie na Czerwony Diament

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Witaj

nagroda pojawia się zawsze przed kolejnym oddaniem towaru... nie w jednym miejscu.
    Ja przegapiłam jedną ,,,ale kolejne to 1 banan potem chyba kilka bananów i ostatnio
    było to 50 papug... zapamiętaj ostatni wygląd obrazka i potem jak ponownie wskoczysz zobaczysz że
    jest coś nowego... powodzenia..

U mnie jeszcze dwa podejścia, ale krucho z wypadajkami... :p

gretag lubi to.
  2. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Rano wreszcie skończyłam :)trochę się ciągnęło sianie bo tylko na 2-ch polach i bez bonusów .
    Z TS : godne uwagi : foki pomarańczowe , różowe wielbłądy , hipcie , reszta poszła do paska z drzewek pomarańcza olbrzymia :inlove: .

3. ania7594

ania7594 Okazjonalny autor

koniec tym razem bez napięcia spokojnie evencik się zrobił

gretag, bari06 oraz gosiagosia60 lubią to.
  4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

U mnie też 8)

ania7594, gretag, md_m i dalsza osoba lubią to.
  5. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Czyżby BP zareagowało na skargi "wypadajkowe"? Tym razem, bez zastrzeżeń, jestem mile zaskoczona,wróciła gra-relaks, a nie: gra-nerwowe oczekiwanie na wypadajki. W temacie: event historia, tajemniczości w pasku, bo pola zajęte.

gretag i gosiagosia60 lubią to.
  6. nemo75

nemo75 Stały bywalec

ostatni tajemniczy prezent to 50 papug a teraz nie mogę znaleść np co naciskać...jest tylko krzak ale niestety nagrody brak ...może jakaś podpowiedż ? jestem na przedostatnim zadaniu

gretag lubi to.
  7. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Takie świecące coś po prawej na dole. Sorry, ale to po zniknieciu krzaka, przedostatni, to chyba za lianą.

Ostatnie edytowanie: 19 marca 2018
    gretag lubi to.
  8. aga_09

aga_09 Młodszy ekspert

Polikwidowałam drzewka, na farmie uszlachetnione goździki z wodą, na bahamie papryka + Maska Tiki i do finiszu z pnączem brakuje 6 scyzoryków.

gretag lubi to.
  9. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

znalazłeś/aś?
    to chyba były kwiaty puchowca, po lewej na kamieniu lezały

gretag lubi to.
  10. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Event rano skończyłem, na spokojnie wszystko z t-sów nic ciekawego nie wyrosło ( mam nadzieję że bizony i oszpila w następnym g&t będą jeszcze w miarę chodliwe). Za to pnącze bardzo dobre jak dla mnie może nawet będę 2 dziennie zbierał :)

dotikampo lubi to.
  11. zgej10

zgej10 Okazjonalny autor

Mam spore braki ostrzy ale nie poddaję się;)walczę do końca.
    Mogę liczyć na sąsiedzką pomoc?

Ostatnie edytowanie: 19 marca 2018
  12. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Udało mi się wykonać plan czyli zdobyć jednego puchowca XXL. Ale ... apetyt wzrósł mi wprost proporcjonalnie do czasu trwania eventu. Rano będę miała na styk eventówki, tak by nawet zdobyć pnącze. To czego może zabraknąć to tym razem ostrza. Na razie mam deficyt, jakiś 150 sztuk , ale ... do rana jeszcze kawałek. Może jakimś cudem ...? Jakby co, nie będę biadolić. Moja puchata XXL-ka jest przecież bardzo ładna.

dotikampo lubi to.
  13. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Z drzewek wyrosła pomarańcza olbrzymia, której mi brakowało. Z zagród nic nowego, chociaż żyrafy i masło orzechowe się przydadzą.

dotikampo lubi to.
  14. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

I takie rozplanowanie eventu lubię. Dokręciłam brakujące 14 ostrzy z mojego złomu. Kończę z pnączem , którego tak naprawdę nie planowałam.
    Stan ostrzy - sztuk 0 (proszę nie zaśmiecać mojego terenuxD). Scyzoryków- 0.
    Stan bambusa w stodole - sztuk 5. Powinno chyba być 10, żeby bilans wyszedł na zero, ale ...
    Za wyjątkiem jednej, o której nie pamietałam, ale przypomnieliście mi na forum, zgarnięte pozostałe nagrody dodatkowe. "Nastawiłam" teraz moje zdobycze . Zobaczymy jakie niespodzianki się wyklują.
    P.S. Niestety przeoczyłam 4 super pola, na których właśnie dojrzał bambus, zatem z żalem informuję, że ostrza są jednak 4 a babusa mam aż 89 :cry::oops:.

Ostatnie edytowanie: 20 marca 2018
    Anhedrea i dotikampo lubią to.
  15. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Zabraknie dwóch scyzoryków. 20 ostrzy nie ma z czego wypaść. No nic trudno.

16. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a u mnie tyle w nadmiarze...
    niestety już nie mam prezentów na dziś, a tego nadmiaru się nie da wysłać...

dotikampo lubi to.
  17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Aż z ciekawości sprawdziłam jak u mnie.
    A przecież dublowalam większość nagród, ponad 2.500 ostrzy na to poszło.
    To już kolejny event, gdzie wystarczy w miarę regularnie zbierać, a wypadajek starczy. Zresztą w wątku też mało narzekań. Teraz z kolei mamy event z całkiem znośną ilością siania.
    To chyba dobra droga:)

18. ja154321

ja154321 Czeladnik forum

a mi brakuje 5 :D

19. ania-miyu

ania-miyu Mieszkaniec forum

Zła jestem, oj zła. O 12 miałam pozbierać cebulę i wyprodukować brakujące 2 ostrza. A od 12 nie mogłam się zalogować, bo wyskakiwał jakiś błąd. Próbowałam chyba z 30 razy i w końcu się zalogowałam... kilka minut temu.
    I nie zdobyłam pnącza z powodu głupiego błędu:cry:

20. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Posty z prośbami o wypadajki usunęłam.
    Na przyszłość zapraszam do wątku Przedmioty eventowe.

ania-miyu - szkoda, że nie napisałaś wcześniej w dziale Pomoc, że masz problem. Może udałoby się go wspólnie rozwiązać.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.