Opinie Polowanie na Czerwony Diament

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

skończyłem ma 3 prezencie/misji, jakoś mi się nie chce , dwa drzewa mi starczą :p co prawda ts-ów już nie zgarnę , ale dziś porozkładałem te z paska i już 5 krokodyle to chyba więcej nie potrzebne :)

siedem_dni i -agax3- lubią to.
  2. magros

magros Nadzorca forum

a mnie brakuje 2 ostrza aby skonczyc teraz ale posialam do jutra to te 2szt wyleca

3. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

W końcu mogę zalegać na hamaczku i ja :D Event zakończony, teraz czekam co mnie nowego "zaskoczy" z zagród i drzewek...;) Pozdrawiam i trzymam kciuki za jeszcze walczących farmerów :)

4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

43 h do końca wydarzenia,ja jeszcze 29 scyzoryków muszę skroić,dam radę,nic nie zdemolowałam,drzewka i zagrody wyspowe nie ruszone,pracują na wypadalce,, pozdrawiam farmerów ,którzy mają finito:)

5. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. dziś dokręciłem 5 brakujących nożyków i po evencie. szału nie było, nosorożców też ale i płakać nie ma co. mam nowe drzewka XXL. no i czas robić misję. pozdrawiam walczących.

6. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Jak zawsze u mnie nowości mnie omijają. Też nie pojawiły się nosorożce :(, ale kiedyś w końcu zawitają. Z TS hipcio, leniwiec++, słonie pomarańczowe, z drzewek oszpilna i jujuba XXL. Pozostałe do paska. Powodzenia walczącym.

7. siedem_dni

siedem_dni Mistrz forum

liczyłam na nosorożce, dostałam 2 żyrafy, razem mam już 6, rano ostatni zbiór i będzie koniec.

8. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Ja też już skończyłam event ,TS jeszcze nie wystawiłam ale znając moje szczęście to na nowości raczej nie liczę , chociaż nie powiem fajnie by było zostać mile zaskoczonym;).Miłej zabawy wszystkim :)

gretag lubi to.
  9. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Jupi jej mam nosorożce, z drzewek nowości brak ale też jestem hepi bo 2 pomarańcze olbrzymią dostałam, na farmie nic specjalnego.Do końca brak 4 scyzoryki roślinka czeka brak ostrzy jutro o 14 zbieram jak wstanę po nocce to od razu machnę 2 w 1( jeszcze baterie do tego)

gretag i md_m lubią to.
  10. aagajkowska

aagajkowska Młodszy ekspert

Event też skończyłam, nosorożce na razie mnie nie lubią:) Powodzenia walczącym!

gretag i md_m lubią to.
  11. ewaluda

ewaluda Forumowy żółtodziób

Czy pomoże mi ktoś znaleźć ostatnią nagrodę?

gretag lubi to.
  12. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

złote banany

gretag i aleksandra lubią to.
  13. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Zagadkowe zagrody i drzewa mnie rozczarowały niestety:( Nawet papugi mi się trafiły-.-:mad: Drzewa tak samo słabiutko:mad: Jakiś badziew do paska>:( Generalnie lipa po całości:mad:>:(-.-:( Ma nadzieję, że inni więcej radości mają:)

14. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

U mnie jeszcze jutro ostatni zasiew badyla i event skończę, zupełnie bez spinki, jakoś leci na luzie. Dobry pomysł z dorabianiem noży ze złomu aczkolwiek wystarczy mi tego co wypadnie ale gdyby zabrakło to zawsze jakieś wyjście.

gretag lubi to.
  15. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

A ja diament;) trafiłam. Odkryłam tajemniczości i nosorożec zawitał do mnie:D:inlove::D

16. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

I do mnie też zawitał nosorożec :inlove:, chociaż i papugi też. Z drzewek nawet dwie gwiezdne jabłonie i pomarańcza olbrzymia. Jest radość. Powodzenia walczącym.

17. anna0089

anna0089 Książę forum

Koniec ewentu, ale jak to u rolników spokoju brak . Zaczynam robić ewenty czasowe. Z zagród - żyrafa :inlove:. Pozdrawiam walczących

gretag, md_m oraz dotikampo lubią to.
  18. mag555-m1

mag555-m1 Czeladnik forum

hej, szukam 4 nagrody (tej tajemniczej), było 50 zwierzaków, potem drugie 50 a później 1 złoty banan, gdzie szukać kolejnej nagrody bo mam problem ze znalezieniem, pozdrawiam

gretag lubi to.
  19. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

event zakończony wczoraj około południa (bo sobie napakowałam paszy w młynie i musiałam czekać aż sie ukręci), aktualnie około 340 wypadalców ponad stan, z tajemniczych zagród niestety nie trafiłam nosorożca, trudno czekam dalej, za to dostałam pierwsze darmowe żyrafy (wcześniej kupiłam za farmarki)

event przyjemny, choć nudnawy

następny chyba odpuszczę - chyba

20. niki1990

niki1990 Komandor forum

dzisiaj rano fajrant. powodzenia walczącym została trochę ponad doba, dacie rade. Co do ts, to jakimś cudem wypadły nosorożce, z drzewek to nic specjalnego

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.