Opinie Polowanie na Czerwony Diament

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Event skończony wczoraj, itemy na pnączu. Z tajemniczości nic godnego zapamiętania, z sadzonek lepiej- 2 x gwiezdna jabłoń /nie miałam/, oszpilna xxl, szeferdia xxl i muszkatołowiec xl.
    Pozdrawiam z hamaczka Wszystkich jeszcze pracujących ! :)

2. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

Nie mogę nalezc ostatniej nagrody na planszy- gdzie mam kliknąć aby ja odebrać?- pomocy

siedem_dni lubi to.
  3. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

w dolnym prawym rogu....

gretag i siedem_dni lubią to.
  4. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

dzieki

5. beata28047171

beata28047171 Czeladnik forum

czy ostatnia nagroda to sa dwa zlote banany

gretag i siedem_dni lubią to.
  6. anioleczek12389

anioleczek12389 Zaawansowany

Tak

7. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Gratki;) a ja dostałem Pomarańczę Olbrzymią( teraz już z nowości mam wszystko) bo ślimaka i lwa dostałem z misji w spółdzielni a u Nagietka kupiłem jedną zagrodę i tam był nosek:)

8. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Event skończony. Tajemnicze jeszcze rosną. Nowości omijają mnie szerokim łukiem. Zobaczymy co wyskoczy ;). A nuż się uda.

9. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Uff, nareszcie trafiłam w eventowych TS-ach żyrafy:D Trwało to i trwało... Nosorożce... też kiedyś się trafią:)

10. KrysQ

KrysQ Aktywny autor

Ewent zakończony. Na luzie, bez żadnych wspomagaczy typu kasztanek czy inne stada JC. Wypadajki leciały i lecą jak szalone, już mam ponad 120więcej , gdzie do konca jeszcze 50 godz. TS' y wystawione, może coś nowszego wyleci.

11. Spark2018

Spark2018 Forumowy żółtodziób

gratuluję zakończenia eventu, zaintrygowało mnie, że zrobiłeś to tak na luzie, bez żadnych wspomagaczy, a wypadajki lecą Ci "jak szalone'. Mnie niestety nie lecą i eventu nie skończę, może w ostatniej chwili uda mi się zdobyć 5 prezent. Może znajdziesz jakąś radę dla mnie na wykonanie tego właśnie eventu, będe wdzieczna. Gram 1 miesiąc i 5 dni, mam 69 poziom, żadnych wspomagaczy, bambusa mam w zapasie na 30 scyzoryków i chyba zrezygnuję z siania go dalej, bo nie mam koncepcji jak wychodowac jeszcze 300 wypadajek.
    pozdrawiam

siedem_dni i -agax3- lubią to.
  12. tereska1108

tereska1108 Mistrz forum

Spark2018 - Siej teraz tylko te roślinki, które najdłużej rosną, innego wyjścia nie ma?

gretag i -agax3- lubią to.
  13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Grasz bardzo krótko,więc - zabrzmi to okrutnie - ale masz małe szanse na ukończenie jakiekolwiek eventu.Teraz pozostaje ci siać roślinki,które mają najdłuższy czas wzrostu.Dodatkowo,staraj się zrobić wszytko,aby ten czas skracać,więc uszlachetnienie,czyli szklarnia ( znajdziesz poradniki i oficjalne i graczy),bonusy skracające czas wzrostu,czy używanie sn ( jeśli posiadasz,a raczej nie).

Ostatnie edytowanie: 18 marca 2018
  14. Spark2018

Spark2018 Forumowy żółtodziób

Tereska, Foczunia, dzieki, ze napisałyście, że to normalne, że na razie sobie z eventami nie radzę. Myślałam, że coś robie nie tak, skoro inni potrafią całkiem na luzie i bez wspomagaczy.

tereska1108 i olgs3 lubią to.
  15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Skoro brakuje ci tylko 300 wypadajek,to na prawdę nie jest zły wynik :) Więc nie mów,że sobie nie radzisz,bo jak na początkującego,to całkiem przyzwoity wynik.Jeszcze dwie doby do końca,może uzbierasz :)

gretag, -agax3- oraz olgs3 lubią to.
  16. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Witam. Mam 6 zadań zrobionych, siódme dziś z pewnością ukończę. Tylko na wodzie, nawóz idzie na targ. Na luzie, spokojnie i bez pośpiepiechu:D

-agax3- i olgs3 lubią to.
  17. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Witam,nie mogę znależć nagrody przed 7 zadaniem,no nie widzę,czytałam forum nic nie dało,,gdzie ona ,,no gdzie??

gretag, olgs3 oraz abc2016 lubią to.
  18. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

kwiat puchowca po lewej stronie - taki różowy mały kwiatuszek - dostaniesz 50 szt.

19. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

dzięki nie widziałam,za skarby świata bym nie zobaczyła,,ukłony,dzięki

20. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ewent skonczony, dllugo trwalo na farmie mialam warsztaciki ,a po wysianiu badyla postawilam na basce zagrody i warsztaty,troche zeszlo by uzbierac wypadajki, udalo sie jednak grubo przed koncem

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.