Opinie Polowanie na Czerwony Diament

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Tutaj nawet nie trzeba specjalnie przeliczać, bo gołym okiem widać :)

z pnącza miałabym tyle:

a tylko z jednego itemu "komnata tajemnic" stojącego na WS - w tej chwili nie wszystkie dopalacze włączone:
    [​IMG] - dzisiaj rano było 112 tys.
    edycja:
    i pozostałe itemy:

Ostatnie edytowanie: 17 marca 2018
  2. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

wszystko sie zgadza, ale jak odejmiesz pkt itemow, ktore musialas zdjac, zeby postawic nowe to juz tak rewelacyjnie nie bedzie:)
    inaczej gdy ktos nie ma calej ws zajetej. w takim przypadku na pewno bardziej sie oplaca postawic je na ws

gretag lubi to.
  3. graczxxxl

graczxxxl Forumowy żółtodziób

witam jaka nagroda dodatkowa jest ostatnia? szukam i szukam:cry:

4. bacowa70

Gdybym miała zdjąć itemy z mnożnikiem poziomów ostatnio pojawiające się w grze, typu homarza serenada, żabi zbawca itp. i zamienić je na itemy z obecnego eventu, to się zgadzam, że wtedy by się nie opłacało.
    Ja zdjęłam itemy dużo słabsze i dla mnie obecne itemy są bardziej wydajne na WS niż na pnączu.
    Te wartości które wkleiłam nie pokazują wszystkiego co z nich osiągnę - tutaj jest tylko dżem wielkanocny, wieniec wiosenny i kilka jaj - a gdzie jeszcze bonusy z pnącza, pozostałe jaja i itemy, które odpala się tylko raz lub 2 razy na dobę
    Każdy jednak musi sobie sam zdecydować, w zależności od tego jakie ma dopalacze i co jest dla niego korzystniejsze.:)

5. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

A ja dotarłam do 4. poziomu i jednak już kończę ten event. Teraz na Wyspie wysiałam sobie długo rosnące.
    Ten drugi event też już odpuściłam. Zwierzaki pościągałam, trochę sprzedam na targu i tyle.
    I mam już 11. zagrodę dla hipopotamów :inlove:

gretag i leloszek373 lubią to.
  6. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

tu masz 100% racji, ze kazdy sam musi zdecydowac, w zaleznosci co musi zdjac i jakimi bonusami dysponuje,:)
    jeszcze 2 zadania i dokopie sie do diamentu.
    oczywiscie brak bambusa, ale sieje tylko na 2 polach. jest duuuuuuuuuuuzo czasu:) i na spokojnie sie zdazy. chociaz wczoraj wieczorem odcieli internet i stres lekki byl:)

Ostatnie edytowanie: 17 marca 2018
    gretag i -agax3- lubią to.
  7. SYMPHYSODON

SYMPHYSODON Czeladnik forum

U mnie bambus już wysiany, trafiło się z koła 100% do stodoły :), ale ostrzy brak. Posiane długorosnące to może się posypią.

gretag i -agax3- lubią to.
  8. waptur

waptur Okazjonalny autor

Hurrrra!!!! Wykluł mi się nosorożec! To pierwsza misja od wieków w której dostała mi się nowiuteńka nowość!! :inlove::D:inlove:

9. betinnn

betinnn Czeladnik forum

Uświadomcie mnie moi drodzy o jakie jaja chodzi? bo czytam i nic nie rozumiem :)

gretag lubi to.
  10. bozenap2

bozenap2 Okazjonalny autor

Jaki jest dodatkowy prezent przed 8 zadaniem bo coś ślepa jestem?

gretag lubi to.
  11. betinnn

betinnn Czeladnik forum

chyba ostatnie są dwa banany w prawym dolnym rogu

gretag lubi to.
  12. anioleczek12389

anioleczek12389 Zaawansowany

Tak, w prawym dolnym rogu tuz nad skrzynką z pnączem(ostatnią z nagród).

gretag lubi to.
  13. bacowa70

Wszystkiego o farmerskich jajach dowiesz się tutaj - >klik<
    Sowie i wronie możesz kupić za farmarki w Skleporamie ale tylko po 1 szt. - u mnie już wykupione :)
    albo w Galerii Handlowej[​IMG]

W Galerii warto jednak poczekać na 50% obniżkę.
    Dzisiaj tak obrazowo ale jak wiadomo czego szukać to łatwiej znaleźć.:)

14. milena.tykarska

milena.tykarska Okazjonalny autor

dziękuję :)

15. betinnn

betinnn Czeladnik forum

Dziękuję za odpowiedź i podpowiedź :)

bacowa70 lubi to.
  16. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

.-Kamilka-.

Post usunełam nic nie wnosił do tematu "Polowanie na Czerwony Diament"

17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

alez bedzie i jest rewelacyjnie....
    najlepszy item dajacy tpd to chatka wiedzmy....daje on z jednego malego pola w ciagu 24 h ..6 tys tpd...czyli przy posiadaniu min 274 poziomu na wyspie kazdy z tych itemow bedzie dawal juz wiecej....
    dla tych itemow przelicznik z jednego pola to 11..a zbierac je mozemy dwa razy...wiec 274x11=3014(pierwszy zbior)+ 3014(drugi zbior)= 6028 tpd..
    przy moim 448 lvl kazdy z itemow da mi na dobe z jednego malego pola 3828 wiecej tpd anizeli gdybym mial chatke wiedzmy

18. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

norbi, jak zwykle wszystko skrupulatnie wyliczysz:)
    prawde mowiac to az w taka buchalterie sie nie bawie, pewnie dlatego mam dopiero 390 lvl na wyspie:) i powolutku sobie szczebelki zdobywam i nie zawsze mi sie chce przemeblowywac ogrody.
    teraz tez z diamencikiem powoli dlubie, ale na pewno do konca dobrne. jak przy kazdzym evencie. a ze mi sie nie chce to pewnie itemy wyladuja na pnaczu, bo to opcja dla leniwych:):):)
    pozdrawiam wieczorowo

-norbijas-, ***kacper*** oraz -agax3- lubią to.
  19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

hej przepraszam że tak późno odpisuję: na Bahamie siałam cały czas eventówkę. Zrobiłam raptem 2 zasiewy habanero z maską tiki i alchemikiem więc miałam zbiory co 8h.
    A na farmie na wypadajki poszły 2 zasiewy goździka, a potem siałam sobie cebulę bo miałam już mało w stodole. I to tyle. Jeśli chodzi o SN to zużyłam tyle co na rozsiew czyli najpierw 10 SN i potem 90SN. Jaśka mam jednego w pasku. Kasztanka nie mam. Jedyne co mam to puchary 30/30. Aaaa i na starcie wypadło mi ponad 300 wypadajek. Chyba 330.
    U mnie tajemniczości obrodziły w staroci najlepsze co dostałam to: pomarańczowe foki.
    Z drzewek lepiej bo przynajmniej XXL :)

gretag, -agax3- oraz Dybilas4 lubią to.
  20. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Wreszcie się dowlokłam. Itemy ustawiłam na wyspie skarbów :)

Trzymam kciuki za walczących :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.