polecony do bp

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika AnEcZkA_bIeLaNy, 24 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AnEcZkA_bIeLaNy

AnEcZkA_bIeLaNy Czeladnik forum

po wczorajszym zachowaniu mod teamu dzis
    wysłałam do siedziby BP listem poleconym wraz z opisaniem kto i w jakiej sytuacji dał bana, a teraz czekam na odpowidź....

Im Zusammenhang mit der Sperrung meines Kontos durch das polnische Moderatoren-Team für meine Signatur, die keinen Punkt der Forumregeln verletzt, bitte ich um Aufklärung, ob Moderatoren das explizite Recht dazu haben, ihre Macht derart zu missbrauchen.

Übersetzung:
    "wir schreiben IMMER genau das, was sie wollen
    ANSONSTEN verweisen sie UNS zum Support
    und SCHLIEßEN das Thema"

tlumaczenie
    "w związku z banowaniem konta przez polski mod-team konta na oficjalnym forum farmeramy za sygnaturę nie naruszającą żadnego punktu regulaminu proszę o wyjaśnienie, czy moderatorzy mają prawo do tak jawnego nadużywania władzy"

i dalej zostala przetlumaczona sygna
    mam nadzieje ze wiecej osob zacznie pisac listy do bp zeby wkoncu centrala sie dowiedziala o waszym zachowaniu,bo przypuszczam ze nie wiedza jak nas traktujecie i jakie problemy sa ciagle na polskim forum

Sygnaturę usunęłam.
    BA_Musa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 września 2014
    KaBeUK i herbaciarkaAnia lubią to.
  2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Do napisania skargi na członka ekipy masz oczywiście jak najbardziej prawo, ponieważ jednak w dalszym ciągu dyskutujesz o nałożonej karze, jak również podważasz decyzję członków ekipy, przyznaję Ci punkty karne zgodnie z Regulaminem forum za złamanie poniższych jego punktów:

Wątek oczywiście zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.