Pole numer 4

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasilka47, 23 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasilka47

kasilka47 Czeladnik forum

Witam. Przeczytałam kilka postów na temat pola numer 4 i nie mogę odszukać rozwiązania. Poradnik jest chyba troszkę stary i chyba pewne rzeczy się zmieniły albo nie w to miejsce zaglądałam. Na czym polega mój problem. Jak w temacie nie mogę odblokować pola numer 4. po naciśnięciu na zarośnięty obszar kieruje mnie do Vll pomieszczenia i kiedy naciskam pierwsze pole w środkowym rzędzie (posąg pola 4) to mam komunikat "najpierw otwórz posąg pola numer 3. A więc wracam do pomieszczenia numer 1 a tam mam odblokowany 3 posąg. wspomnę także iż mam + miedzy pomieszczeniami 6 a 7. Teraz nie wiem co dalej. Niby wszystko jest ale chyba nie tak do końca. Proszę o pomoc. Które dokładnie pomieszczenie lub posąg musze mieć jeszcze otwarty aby dostać się do pola numer 4. Wodospady mam jeszcze zablokowane ale to chyba nie jest jeszcze powód aby odblokować pole numer 4? Czy ten plus musi być miedzy polami 6+7 czy może inaczej?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.

Posąg pola 4 znajduje się w pomieszczeniu VII, tak więc jeśli masz + między pomieszczeniem VI a VII to nie masz jeszcze odblokowanego dostępu do VII i zanim będziesz mogła w tym pomieszczeniu odblokować którykolwiek posąg to najpierw musisz odblokować ten dostęp czyli kliknąć + i oddać 35 złotych bananów.

Więcej informacji wraz z tabelami znajdziesz w poradniku: Bahamarama - od A do Z.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kasilka47

kasilka47 Czeladnik forum

Dziękuję za odpowiedź. Sugerowałam się odpowiedziami z postów z archiwum i tam było napisane + miedzy 6 a 7 a tu jednak trzeba odblokować aby plus był miedzy 7 a 8. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.