pole eventowe na Bahama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FARMAJOLA1, 16 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Czy to jest aby poprawne, znów nie ładuje wszystkich pól tylko kwiatek kręci ale co najfajniejsze płyne statkiem na Baha a tam osmiornica na środku pomiędzy wyspami (pole eventowe) no to chyba nie jest normalne, czy aby ktoś nie powinien zabrać się do roboty i ponaprawiać te błędy, ile można się logować dziennie serio serio cierpliwość ma swoje granice

bogusiania lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

FARMAJOLA1 na czym występują te problemy: klient czy przeglądarka? czy zastosowałaś standardowe czynności?

3. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Oczywiście, po raz setny loguje się po kilka razy dziennie bo wywala już pisałam o tym i do pomocy i teraz tu bo pisanie do pomocy jest bez sensu za każdym razem odp: ciasteczka, historia przeglądania, odinstalowac, zainstalować przelogować system ...... i tak wkoło. Serio to nic nie daje przejrzyjcie na oczy że problem jest u Was nie u (wiekszości) graczy. Problem jest i z przeglądarki i z poziomu klienta. Niech ktoś przejży na oczy a informatycy niech biorą się do roboty ta gra nie jest całkowicie za darmo:(

4. SMOD_Atena

FARMAJOLA1 nie jest tak jak napisałaś, być może u niektórych Graczy występują podobne problemy ale nie są globalne i mogą mieć przyczynę w połączeniu internetowym, sprzęcie i/lub oprogramowaniu Gracza a z tym informatycy nic nie zrobią, bo niby jak?

Z pozycji forum też nie jestem w stanie nawet sprawdzić poprawności działania gry na Twoim koncie, taką możliwość ma PT, więc jeśli po Twojej stronie: sprzęt, oprogramowanie i połączenie jest bez zastrzeżeń to zapraszam ponownie do PT w celu sprawdzenia konta.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Dziękuję, nie mam pytań a post napisałam żeby więcej osób wiedziało że problemy są a forum czytam i wiem co inni gracze piszą, więc się nie zgodzę z Twoją wypowiedzią a do Pomocy pisać nie będę bo te bzdury które wypisują znam już na pamięć

6. SMOD_Atena

To chyba czytamy różne fora, bo z tego co widzę o problemach pisało niewielu Graczy a to oznacza, że przyczyny nie leżą po stronie gry.

A skoro nie masz pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.