Pole do siewu w akcjach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Andzia1967, 8 kwietnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Andzia1967

Andzia1967 Mieszkaniec forum

Czy jest szansa na to że rośliny akcji będą siane ciągle na jednym polu,np.głównej łące? Nie mam już cierpliwości do robienia <ciach> co chwila i chowania zagród po to,żeby siać rosliny akcji co chwila gdzie indziej,to jest męczące i czasochłonne.Czy można ten pomysł podusnąć szefostwu gry? Raz rośliny eventowe każecie siać na farmie głównej,raz na leśnej polanej,raz na dzikiej łące.To jest zniechęcające do robienia eventów bo zajmuje sporo czasu,a nie każdy siedzi przy kompie od rana do wieczora.

Usunęłam niestosowne określenie.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 kwietnia 2021
    alicja51 lubi to.
  2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Obawiam się, że szansa na to, aby eventy odbywały się zawsze na tym samym polu jest znikoma:( Możesz opracować taki pomysł w dziale Zbiór aktualizacji i pomysłów, jednak ja osobiście szans na jego wprowadzenie do gry nie widzę. Z tego co zauważyłam, wśród łąk farmy najrzadziej w eventach jest wykorzystywana Leśna polana. Wielu graczy (w tym też i ja) właśnie tam trzyma zagrody i drzewa.
    W sumie to wszystko, co mogę Ci doradzić.

Czy masz jeszcze pytania?

3. Andzia1967

Andzia1967 Mieszkaniec forum

Nie mam pytań,można zamknąć ;)

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

W takim razie zamykam. Miłego dnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.