Opinie Polarna impreza

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Jan 15, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No dobrze...Wystawiłam drzewa na głównej i dzikiej...Na leśnej eliksiry,to nie do ruszenia. 8)Zobaczę co i jak będzie szło...Remont mam i dużo latania...:cry:

2. niebo016

niebo016 Generał forum

8)8)8)Nie wiem co zrobić: mam na trzech polach zagrody i drzewa; i nie wiem czy je zostawić, czy część zagród usunąć i dostawić pola, czy dostawić drzewa....... dylematy starej farmerki.........;)8)8)8)8)

3. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

ja bym dostawiła drzewa. niedługo zresztą robię przemeblowanie i wszędzie na farmie stawiam drzewa

4. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Zrobiłam takie samo założenie i chyba faktycznie tak to będzie wyglądać
    -jak wskazuje tabelka;
    krok 1 daje nam dostęp do 2 i 7
    2 do 3
    3 do 4 i 8
    4 do 5
    5 do 6
    6 do 9
    7, 8 i 9 dają dostęp do 10
    czyli owa ,,opcjonalność,, oznacza że krok 7 mogę zrobić już po 1
    a krok 8 po 3 ??? - jakby nie było zawsze to jakaś opcja
    znaczy się możliwość wyboru 8) no a skoro jednak mam ten wybór to... oczywiście robię :DxD:cry:xD:D
    - tak czy nie tak, lecę drzew nasadzić na farmie by na wypadajki było:p
    edycja;
    a jednak błędne jest to powyższe założenie bo na dobrą sprawę by mieć pnącze nie muszę robić kroku 7, 9 i 10 ( o ile na pnącze idą tylko te 3 itemy jak pokazuje Pordnik a na pustej chmurce ustawiamy dowolny - czy tak to jest ??? )
    - a to by znaczyło, że 7, 9 i 10 znajdują się w polach z niebieską ramką:music:
    no podpowiedzcie ciutkę bo inaczej mnie bezsenność dopadnie :p:cry:xD
    - i może ktoś wie skąd wziąć item ,,gry imprezowe ,, bo w tabeli takowego nie ma a jest naklejka - albo ja już kompletnie niedowidzę :(

Last edited: Jan 15, 2019
  5. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Eventy robię jak zwykle .Na 2 polach drzewka posadzone ,na polanie itemy i tych nie ruszę .Mam nadzieję ze się wyrobie.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak to jest jak widać na grafice, czyli na 3 chmury są itemy dedykowane a na ostatnią w poradniku pustą - możemy postawić dowolny item w rozmiarze 1x2.

A item "Gry imprezowe" jest do zdobycia w zadaniu 6, widzę błąd jest w tabeli.

Last edited: Jan 15, 2019
  7. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dziękuję pięknie SMOD_Ateno :)
    To już spokojna moja rozczochrana :p - i nawet mi się gębula cieszy że te trzy kroki (7, 9 i 10 ) można sobie darować
    chociaż ja raczej z tych... farmerów co to niczego nie przepuszczą, więc nie wiem czy daruję:p;)

8. SMOD_Atena

To ja dziękuję za zwrócenie uwagi :) Lubię zdobywać naklejki ale jedna wystarczy, już poprawiamy w tabeli :)
    A co do tych zadań to dla zdobycia kompletnego rzędu chmur akurat tych zadań robić nie trzeba ale jak nie zrobisz to może Ci zabraknąć bulionów w evencie Legenda wikingów, no i pozostałe nagrody też nie są złe ;)

9. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

no proszę - a już myślałam, że nie trzeba będzie koniecznie :p
    wychodzi jednak, że nie ma co kombinować a zabierać się do roboty - i zgarniać wszystko co jest do zgarnięcia xDxD

10. SMOD_Atena

Niestety farmer lekko nie ma, chociaż wydaje mi się, że ostatnio trochę oddechu można było złapać, a jak już pooddychaliśmy to kalosze na nogi i w pole xD Powodzenia i zadowolenia ze zdobytych nagród wszystkim życzę:)

11. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

nooo.. w końcu skończyłam ręcznie ustawiać drzewa na 3 polach farmy8) mam nadzieję, że się opłaci i wypadajki ładnie polecą:)

12. oliwiamisztal5670

oliwiamisztal5670 Młodszy ekspert

Witam co to są zamarznięte owoce i z kąd je wżiąść:oops:

Andrzej_Kubata21 likes this.
  13. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

zamarznięte owoce to produkt z młyna. jego skład to 475 szt eventowej rośliny i 33 szt wypadajki "słomka do picia"

14. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

a nie 18 slushy?

15. luxor2014

luxor2014 Czeladnik forum

W angielskiej instrukcji do polarnego eventu jest 10 bulionów do zdobycia. W polskiej tylko 9. Nie ma bulionu w zadaniu 6. Kto ma rację?

16. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Patrząc na wymagania do poszczególnych zadań, wychodzi mi, że 14.

Dziękuję za zwrócenie uwagi:) Naniesiono zmiany do Poradnika.

17. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Farma cała w drzewach czeka na rozpoczęcie eventu.... robię całość, bo wszystko sie przyda.
    Mam nadzieję.że wypadajki ładnie polecą,bo chyba nie ma prezentów od sąsiadów i znajomych?
    Chyba dobrze widzę, że nie ma?

18. niki1990

niki1990 Komandor forum

ło matko, to ile czego bo ja już się gubię w obliczeniach. nie można dodać do poradnika stosownej tabelki pt tyle i tyle badyla, byle i tyle wypadajek?

19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Andrzej_Kubata21, miwi45 and robins71 like this.
  20. niki1990

niki1990 Komandor forum

Thread Status:
Not open for further replies.