Opinie Polarna impreza

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Jan 15, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

Event polarny skonczony rzutem na tasme. I znow zastanawiaja mnie "nierownosci" na farmaach - u jednych brak rozkow a u mnie brak slomek. Trzeba bylo cala farme przeorac i na 2 dni wystawic tylko drzewa, ale czemu sie dziwic skoro na poczatku eventu ilosc slomek byla wrecz zerowa (1 slomka / 15 drzew), a o dziwo w ostatnim zbiorze metamorfoza farmy ( 1 slomka / 2,5 drzewa srednio). Kuriosum tego zbioru byla lesna polana i wypadniecie wiekszej ilosci slomek niz drzew! Dane sprawdzone bo zbior kombajnem.

Czy naprawde nie bedzie sprawieddliwiej polaczyc wypadajki z iloscia zebranych w evencie PD, a te skolei uzaleznic od poziomu gracza?Zastanowmy sie nad tym wspolnie.

2. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

i tak też zrobiłam - posiałam rzeżuchę i mam ;)

3. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Hm, u mnie przez 2 doby na całej farmie /3 pola/ gościły 20to godzinne drzewa. Następnie terror-badyle
    a później jeszcze ulepszone maliny i bez większych problemów event ukończyłam.
    Zawsze tak mam że dropy na mojej farmie nie wypadają "stadami" jednak eventy kończę.
    Chyba jednak są lepsze i gorsze "serwery", mój taki przeciętny jeśli chodzi o dropy, za to
    fatalny jeśli chodzi o Ts-y i te drzewne i te zagrodowe - po prostu dno.
    Powodzenia i pozdrawiam.

Mikasek-, robins71 and gosiagosia60 like this.
  4. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Uf nareszcie skończyłam event , chociaż szczerze mówiąc myślałąm że nie dam rady :cry:, na początku miałam problem z wypadajkami a teraz o mały włos a zabrakłoby roślinki , ale udało się , mam nadazieję że grono jeszcze walczących jest niewielkie i im także uda się dotrwać do końca , trzymam kciuki i powodzenia ;) ,Wszystkim życzę miłego dnia :)

5. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

takiego pecha to mogę mieć tylko ja pnacze mam brakuje 1 itemu do postawienia "Gry imprezowe" czas się kończy a mi brakuje ok 300 rosliny do jego zdobycia rośline mam zasianą ale niestety bedzie gotowa po czasie

Mikasek- likes this.
  6. konsky5

konsky5 Zaawansowany

A ja nie ukończyłem i mam to w pompie,nie będę rozwalał wystroju moich poletek dla jakiegoś widzi mi się BP.;););)

Mikasek- likes this.
  7. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Wyrobiłam się z każdego pola ponad 20 rożków :)

Mikasek-, Ewa2951 and robins71 like this.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event zakończył się już jakiś czas temu, dziękujemy wszystkim za opinie. Temat zamykam i przenoszę do Archiwum.

Thread Status:
Not open for further replies.