Opinie Polarna impreza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

Event polarny skonczony rzutem na tasme. I znow zastanawiaja mnie "nierownosci" na farmaach - u jednych brak rozkow a u mnie brak slomek. Trzeba bylo cala farme przeorac i na 2 dni wystawic tylko drzewa, ale czemu sie dziwic skoro na poczatku eventu ilosc slomek byla wrecz zerowa (1 slomka / 15 drzew), a o dziwo w ostatnim zbiorze metamorfoza farmy ( 1 slomka / 2,5 drzewa srednio). Kuriosum tego zbioru byla lesna polana i wypadniecie wiekszej ilosci slomek niz drzew! Dane sprawdzone bo zbior kombajnem.

Czy naprawde nie bedzie sprawieddliwiej polaczyc wypadajki z iloscia zebranych w evencie PD, a te skolei uzaleznic od poziomu gracza?Zastanowmy sie nad tym wspolnie.

2. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

i tak też zrobiłam - posiałam rzeżuchę i mam ;)

3. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Hm, u mnie przez 2 doby na całej farmie /3 pola/ gościły 20to godzinne drzewa. Następnie terror-badyle
    a później jeszcze ulepszone maliny i bez większych problemów event ukończyłam.
    Zawsze tak mam że dropy na mojej farmie nie wypadają "stadami" jednak eventy kończę.
    Chyba jednak są lepsze i gorsze "serwery", mój taki przeciętny jeśli chodzi o dropy, za to
    fatalny jeśli chodzi o Ts-y i te drzewne i te zagrodowe - po prostu dno.
    Powodzenia i pozdrawiam.

Mikasek-, robins71 oraz gosiagosia60 lubią to.
  4. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Uf nareszcie skończyłam event , chociaż szczerze mówiąc myślałąm że nie dam rady :cry:, na początku miałam problem z wypadajkami a teraz o mały włos a zabrakłoby roślinki , ale udało się , mam nadazieję że grono jeszcze walczących jest niewielkie i im także uda się dotrwać do końca , trzymam kciuki i powodzenia ;) ,Wszystkim życzę miłego dnia :)

5. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

takiego pecha to mogę mieć tylko ja pnacze mam brakuje 1 itemu do postawienia "Gry imprezowe" czas się kończy a mi brakuje ok 300 rosliny do jego zdobycia rośline mam zasianą ale niestety bedzie gotowa po czasie

Mikasek- lubi to.
  6. konsky5

konsky5 Zaawansowany

A ja nie ukończyłem i mam to w pompie,nie będę rozwalał wystroju moich poletek dla jakiegoś widzi mi się BP.;););)

Mikasek- lubi to.
  7. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Wyrobiłam się z każdego pola ponad 20 rożków :)

Mikasek-, Ewa2951 oraz robins71 lubią to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event zakończył się już jakiś czas temu, dziękujemy wszystkim za opinie. Temat zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.