Pola

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Andzia1967, 14 marca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Andzia1967

Andzia1967 Mieszkaniec forum

Czy ktoś jest w stanie mi napisać z jakich pól wyrośnie więcej roślin? Wiadomo,że z jednego dużego mamy 5,ale z jednego małego 2,więc rozstawiając cztery małe zamiast jednego dużego mamy 8 roślinek zamiast 5.Wiadomo jednak,że musimy posiać więcej roślin,czy ktoś to przeliczał co się bardziej opłąca?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W przypadku kiedy żadne bonusy nie działają wielkość pól nie ma znaczenia bo obojętnie na jakich polach siejemy ilość zebranych roślin będzie taka sama.

Ja mam ułożone 30 dużych pól (120 roślin na czysto), 11 średnich (22 rośliny) 16 małych (16 roślin), w sumie 158 roślin czyli taka sama ilość jak ze 158 małych pól czy innych kombinacji.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Andzia1967

Andzia1967 Mieszkaniec forum

Rozumiem,dziękuję,nie mam pytań,pozdrawiam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.