Pokoje

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika samotnosclatarnika, 16 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. samotnosclatarnika

samotnosclatarnika Ekspert forum

Dlaczego w poradniku określono dokładnie!!!!!!! ile ilościowo potrzeba wypadajek i roślin do skończenia EWENTU....kiedy ciągle wypadają takie klucze-ktore nie pozwalają na zakończenie eventu???? Proszę o wytłumaczenie-do czego posłużył ten ilościowy poradnik???????

zoe1047 lubi to.
  2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

samotnosclatarnika dzień dobry

W poradniku zostało również napisane

Wskazano tam minimalne ilości konieczne do ukończenia akcji specjalnej. To znaczy że jeśli "losowość" na Twoim koncie będzie sprzyjająca to właśnie tyle będziesz potrzebował do ukończenia eventu. W przeciwnym razie będziesz musiał siać więcej niż określono w tabelce poradnika.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kamachokm

kamachokm Forumowy żółtodziób

Mam ten sam problem dlaczego jednym wystarcza (niby)minimalna ilosc a innym nie ze to sprawiedliwe to bym nie napisala

zoe1047 lubi to.
  4. samotnosclatarnika

samotnosclatarnika Ekspert forum

Czyli nastepny sprawiedliwy event!!!!!!! po łowieniu ryb-który aż się prosi o kupowanie skrzyneczek!!!!
    Bardzo dziękuję a odpowiedz!!!!!

Post edytowałem. Czcionkę zmieniłem z dużej na małą. Na forum nie piszemy caps lockiem.
    SMOD_Ghost

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

samotnosclatarnika nie mam wpływu na to jaką mechanikę przyjmie producent przy planowaniu eventu.
    Prawda jest taka, że jedni narzekają na brak wyzwań, a inni że się nudzą podczas akcji specjalnych.
    Jakby nie patrzeć każdemu się nie dogodzi.

Swoją opinię możesz wyrazić w >>tym<< wątku.

Skoro wszystko jasne to temat pozwolę sobie zamknąć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.