pokoje z duchami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mila68, 3 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mila68

mila68 Aktywny autor

otworzyłam większość pokoi, mam zapas pułapek ale nie wiem jak je dostarczyć . proszę o podpowiedź

2. rybak.65

rybak.65 Forumowy żółtodziób

tez nie wiem jak uzyc pulapek

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

mila68 oraz rybak.65, w TYM wątku SMOD_Atena dokładnie tłumaczy:
    czy teraz wszystko jest zrozumiałe?

4. henryk48

henryk48 Czeladnik forum

0tworzyłam te drzwi dostałam nagrodę i koniec,oddałam te 308 potwornych duchów i wszystkie kłódki zamknięte-pomocy

5. janikówka

janikówka Czeladnik forum

mam pułapki a pokoju z duchem nie mogę posprzątać, co jest?

6. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

u mnie to samo, mam wystarczająco roślin a mimo to w pokoju z duchami są kłódki, nic z tego nie kapuję

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Spójrzcie proszę na grafikę, na której są opisane pokoje i przejścia między nimi. Aby otworzyć wybrany pokój musisz do niego dotrzeć oddając wymagane towary lub pułapki na duchy w pomieszczeniach z którymi dany pokój jest połączony przejściem ( na grafice czerwone połączenia ) :

Napiszcie proszę, które pokoje macie odblokowane a które chcecie odblokować ?

Lunaris81 lubi to.
  8. mila68

mila68 Aktywny autor

np. polowanie na duchy, nie oglądaj się wstecz oba pokoje

9. SMOD_Atena

mila68, napisz proszę dokładnie, w którym rzędzie i który pokój masz otwarty, i który chcesz otworzyć ?

10. mila68

mila68 Aktywny autor

ok już mi się udało

11. SMOD_Atena

Super, cieszę się że się udało.

Czy ktoś jeszcze ma jakiś problem z odblokowaniem któregoś pokoju czy inne pytania w temacie ?

12. Lunaris81

Lunaris81 Forumowy żółtodziób

Dopiero jak zobaczyłam tą tabelkę to zrozumiałam o co chodzi -niezbyt czytelne na pierwszy rzut oka te przejścia dlatego tyle osób ma problem. Dzieki za wskazówki :) bardzo przydatna ta rozpiska!

13. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Brak dalszych pytań, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.