poidełko

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by wandeusz, Mar 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

poidełka miały być wypadajkami a tu od dawna ani jedno !! a klej skąd go wziąć????

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Przecież są,ale nie ma ich zbyt wiele.Sama mam dopiero 6 poidełek.Przecież nie można się spodziewać,że w 5 dni uzbiera się wszystkie....Można zwiększyć szanse na poidełka,robiąc zadania,gdzie nagrodą są skrzynki z narzędziami i prosząc o nie sąsiadów.

3. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Osobiście od momentu klonowania kameleonów z pól zebrałem 3 (słownie "trzy" ) poidełka :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

wandeusz
    Poidełko to nowe narzędzie,a nowe narzędzia na początku wypadają bardzo rzadko,z czasem będą wypadały częściej.Tak jest od zawsze,kiedyś było tak z młotkami,a ostatnio z pędzelkami do pisania i złomem.
    Oprócz czekania na wypadnięcie poidełek ze zbiorów,możemy zajrzeć do spółdzielni,tam w niektórych zadaniach są w nagrodach skrzynki XL i XXL,skrzynki można również zakupić w galerii handlowej,ale na to że znajdą się tam poidełka nie ma gwarancji,zawartość skrzynek również jest losowa.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

dziękuję:)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro wszystko jasne,to temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.