poidełko

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cwaniakosc, 11 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cwaniakosc

cwaniakosc Okazjonalny autor

skad pozyskac poidełko???

2. Kasialka

Kasialka Generał forum

Ze zbiorów, z zadań ze skrzynkami w spółdzielni, od sąsiadów w prezencie (może się trafić, nie oznacza, że jest to pewne).

inek1954 lubi to.
  3. cwaniakosc

cwaniakosc Okazjonalny autor

jakos ani jednej jeszcze nie mam ;-/ a tyle sadze zbieram i kilka skrzynek juz otrzymałam..

4. Arczi999

Arczi999 Fanatyk forum

Ja dzis trafilem jedno poidelko z jablonki wiec wypadaja rzadko ale wypadaja

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Poidełko to nowe narzędzie,dopiero wprowadzone do gry,a na początku z reguły nowe narzędzia wypadają bardzo rzadko.Z czasem na pewno będą wypadały częściej,tak jak to wcześniej bywało z pędzelkami do pisania czy złomem.Trzeba uzbroić się w cierpliwość i w międzyczasie zajrzeć do spółdzielni.W niektórych zadaniach są w nagrodach skrzynki XL i XXL,a w nich można znaleźć poidełka,ale też żadnej stuprocentowej gwarancji nie ma,że w każdej skrzynce będą.To również jest losowość,jak w przypadku wypadania narzędzi z pól.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Graczom dziękuję za pomoc.

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Odpowiedzi zostały udzielone, brak nowych pytań, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.