poidełka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jojo212, 12 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jojo212

jojo212 Mistrz forum

[ciach] czemu wogóle poidełka nie wypadaja chociaz sadze rosliny długogodzinowe i nic nie wypada napiszcie tam gdzie poczebA NIECH cos zrobia w koncu z tym

Początek wypowiedzi edytowałam. Uważam, że nazwa choroby była tutaj zbędna ;) i niepotrzebnie wprowadza nerwowy charakter wypowiedzi.
    MOD_Salsa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 marca 2015
  2. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie tylko u Ciebie nie wypadają. Poproś sąsiadów o skrzynki. Jest większe prawdopodobieństwo ze poidełko będzie w skrzynce od sąsiada.

3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Poszukaj misji w spółdzielni ze skrzynkami XL,XXL tam prędzej znajdziesz poidełko niż na polu:)

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Poidełko to nowe narzędzie, niedawno wprowadzone do gry, a na początku zazwyczaj nowe narzędzia wypadają bardzo rzadko.Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Ale w niektórych zadaniach w Spółdzielni nagrodami są skrzynki XL i XXL i tam mogą znajdować się poidełka. Sąsiedzi tutaj też są bardzo pomocni :)
    Graczom dziękuję za pomoc :)

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Ja zebrałem dotąd 3 (słownie "trzy" ) poidełka ze zbiorów. Z czego 2 z drzew i 1 z zagrody leniwców. Ciężko jak napisała MOD_Salsa.

6. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Z leniwców?? Przecież na bahamie narzędzia nie wypadają... coś się zmieniło w tej kwestii i nie doczytałam??

MOD_Kleopatra lubi to.
  7. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Dzięki za czujność Yaris_123, oczywiście nie z leniwców tylko z kameleonów :oops: myślałem o czymś innym, a napisałem całkiem coś innego :cry: Przepraszam i obiecuję poprawę :p

MOD_Kleopatra lubi to.
  8. Autor był dzisiaj obecny na forum ale więcej pytań nie widzę więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.