Poidełka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adaś900, 6 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adaś900

Adaś900 Forumowy żółtodziób

W poradniku napisali że poidełka będą wypadały w trakcie zbierania plonów ja niestety nie mam żadnego , wiecie może co jest u mnie nie tak ?

2. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

po prostu poidełka będą wypadać rzadko

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Wydaje mi się, że wszystko jest w porządku. Poidełka dość rzadko wypadają, np. mi ze zbioru malin wypadły 2 poidełka, więc jest to obecnie narzędzie deficytowe, ale jest szansa je uzyskać :) Cierpliwości i powodzenia ;)

Czy mogę Ci jeszcze w czymś pomóc?

4. piotr401970

piotr401970 Czeladnik forum

dlaczego poidełko nie wypada z magicznego drzewa?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

piotr401970,magiczne drzewo jest itemem,poidełko zaś jest narzędziem,a z itemów narzędzia nie wypadają.

Adaś900, poidełko jako narzędzie możesz dostać również od sąsiadów w prezencie ze skrzynki oraz znaleźć w skrzynkach z narzędziami,które są do zdobycia za wykonanie niektórych zadań w spółdzielni : Spółdzielnia - Misje.Skrzynki z narzędziami można również zakupić w galerii handlowej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. piotr401970

piotr401970 Czeladnik forum

7. Odpowiedz dla autora wątku została udzielona więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.