Podziemia

Discussion in 'Zbiór aktualizacji i pomysłów' started by Mateusz, Oct 7, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Głosujcie

1. Tak

2. Obojętnie

3. Nie

Results are only viewable after voting.
  1. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie podpowiadaj :pxDxD
    Od wczoraj zdania nie zmieniłam, czyli nie;)

agucha31, Azile, MaDzo and 1 other person like this.
  2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

[ciach]
    Zamiast kombajnu proponuję obróbkę pól końmi:)
    Jestem na NIE - chyba, że w podziemiach nie będzie orania i siania, a np. takie SPA z grotami solnymi:)

Offtop usunęłam.

SMOD_Atena

Last edited by moderator: Oct 8, 2017
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomysł dotyczy gry, posty które niczego do tematu nie wnosiły usunęłam i proszę nie zaśmiecać wątku.

Mateusz podaj proszę jeszcze w pierwszym poście ilość pól małych/dużych jaką proponujesz w Podziemiach.

4. Karolajna1993

Karolajna1993 Forumowy żółtodziób

Jestem za! aktualnie zbyt mało miejsca :(

5. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Podziemia druga opcja jest taka by przeznaczyć tylko na itemy

6. SMOD_Atena

Nie zgadzałoby się to, bo 1 duże pole to 4 małe i w przypadku 44 dużych to już jest 176 małych. Na głównej i dzikiej mamy po 44 duże pola a małych wchodzi 202.

7. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Najpierw proponujesz wydłużenie eventów, bo się z badylem nie wyrabiasz, po czym chcesz kolejnych pól do obróbki. Proponuję sie zdecydować, w którą stronę chcesz pójść.
    Każdy przedszkolak wie, że więcej pól oznacza więcej badyla eventowego. Gdzie logika w twoim myśleniu?? -.-8)
    Nie, nie i jeszcze raz nie dla wszystkich proponowanych przez ciebie pomysłów.

8. SMOD_Atena

forsycja ten wątek z pomysłem dotyczy nowej części gry. Twój post niczego do pomysłu nie wnosi, usuwam. Jeśli chcesz zaproponować coś innego to otwórz proszę zgodnie z zasadami nowy wątek w tym dziale i przedstaw swój pomysł.

9. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

A kto powiedział że wszystkie pola muszą brać udział w eventach ? Przecież kryształowy wodospad nie bierze udziału w owym evencie i po co ten sarkazm ?

SperanzaE likes this.
  10. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Jak był wprowadzony las tropikalny, to też nie brał udziału w eventach. A teraz jak jest? To samo będzie z wodospadami i kolejnymi wprowadzonymi polami. Za tym idzie większa ilość eventówki i wypadajek. Jeszcze tego nie zrozumiałeś?

Żaden sarkazm, tylko stwierdzenie faktów. Sam napędzasz to błędne koło, naprzemiennie proponując co trochę nowe zagrody czy drzewa z kolejnymi polanami. Część z pomysłów oczywiscie weszła do gry. Pytanie, czy należy się z tego cieszyć?

11. wolf031973

wolf031973 Książę forum

No to się doigraliśmy: Mateusz wszystko wymyśli, nawet to gdzie pochować Farmeramę, kiedy już dożyje ona dni swoich. A może nawet jeszcze za życia. xDxDxD
    Makabra, więc głos na nie.

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

Moi Drodzy,
    bardzo proszę w dyskusji trzymać się tematu, czyli zaproponowanej tutaj nowości;

Mateusz pamiętaj, że przedstawiając swój pomysł, musisz się liczyć z tym, że nie wszystkim się on spodoba, a każdy może grzecznie wyrazić swoją opinię; Twój post usuwam, nie wnosi on niczego do dyskusji w tym temacie

AnnDżelina and -norbijas- like this.
  13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Jestem na nie , lubię słońce i powietrze , a podziemia to nie dla mnie stanowczo . xD

14. duringd

duringd Zaawansowany

Zwykle robię eventy bez pomocników, więc...
    Mój gryzoń komputerowy jest na nie w tej sprawie. Popieram go.

15. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Też jestem na nie, i tak tego wszystkiego jest za dużo już a będzie jeszcze więcej.
    Niemniej pomysł ciekawy, lecz nie na tym etapie gry.
    Kto wie co będzie za 5, 10, czy 15 lat jeśli farmerama będzie istnieć to będą i podziemia i latające ogrody w chmurach, podwodna farma pośrodku oceanu a może i farma na księżycu xD

agucha31 and wolf031973 like this.
  16. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Dla mnie to brzmi jak Mario :p Jeszcze latające rybki były ;)
    Oczywiście głos na nie. Powoli zaczynam dochodzić do wniosku, że nawet nie muszę czytać pomysłów autora, bo taka "kreatywność" od razu jest u mnie na "nie". Ale to inna bajka...

17. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Widzę, że Mateusz zainstalował sobie na komórce albo tablecie grę, w której jest się nadzorcą schronu w świecie postnuklearnym ;)
    Trochę późno biorąc pod uwagę, że gra ma już 2 lata