podział misji na farmę i baharamę

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzak, 4 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

Witam. Czy byłaby możliwość wprowadzenia w spółdzielni podziału misji, osobno te co występują na farmie a osobno te co na baharamie. Tak jak jest to zrobione dla hodowla i zwykłe.
    Pozdrawiam cyfrzak

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

czasami w jednej misji są zarówno towary z farmy jak i bahamy, co wtedy?

3. cyfrzak

ewentualnie można poustawiać je po kolei :)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

cyfrzak, proszę Cię abyś zapoznał się z: Zasadami działu oraz Wzorami pomysłów :)
    Proszę dopracować temat i określić czego konkretnie ma dotyczyć, jak taki podział ma wyglądać. Zapoznaj się również z tymi pomysłami: Misje w trakcie - nowa zakładka w Spółdzielni oraz Łatwiejsze wyszukiwanie misji, nad którymi aktualnie pracujemy, może coś takiego masz na myśli?
    Jeżeli stwierdzisz że Twój pomysł dotyczy jednak czegoś innego, proszę dokładnie go opisać oraz proszę dodać ankietę do pomysłu wybierając z "Narzędzi tematu" opcję "Add Poll".
    Czas na poprawki pozostawiam do jutra (05.06) do godziny 16:00.

5. wilandra

wilandra Analityk forum

6. cyfrzak

o super, a znalazłem też info o możliwości sortowania :D tamtymi strzałkami obok szukania :)

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

cyfrzak, mam rozumieć że pomysłu nie będziesz dopracowywał i mam go zamknąć? :)

8. cyfrzak

tak dokładnie, bo znalazłem w innym poście info o tym znaczku obok szukaj :)

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro tak to temat zamykam i przenoszę do archiwum. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.