podziękowania

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ..Spider-Man.., 19 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ..Spider-Man..

..Spider-Man.. Młodszy ekspert

Jak mogę podziękować Pomocy Technicznej za usunięcie problemu, kontynuować wiadomości nie mogę taką dostałam odpowiedź
    [ciach]

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 czerwca 2018
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

..Spider-Man.. treść korespondencji z PT usunęłam ponieważ zamieszczanie jest zabronione na forum.

Pomocy technicznej nie musisz dziękować, wystarczy, że odpowiesz na ankietę jaką otrzymałaś z PT wraz z odpowiedzią.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 19 czerwca 2018
  3. ..Spider-Man..

..Spider-Man.. Młodszy ekspert

Ankiety nie otrzymałam, gram od 2011 i pierwszy raz PT mi pomogło, chciałam podziękować. Więcej pytań nie mam.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli problem został rozwiązany i zgłoszenie zamknięte to na pewno ankieta została wysłana na Twoją skrzynkę email. Jeśli jednak nie możesz jej odnaleźć a koniecznie chcesz podziękować PT za pomoc to zawsze możesz napisać nowe zgłoszenie.

A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam i miłej nocy życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.