Podwyżka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .vene., 2 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Czy po cichu zostały podniesione ceny na dodatkowe pakiety m.in. na kombajn czy przegapiłam oficjalne ogłoszenie?

2. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

No wlasnie. Do tej pory pomocnicy w promocji kosztowali £7.99, obecnie to £8.99? Czy turbo mlyn tez podrozal/podrozeje?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Obecne ceny Abonamentu dla wygodnych czy pakiety florenów są już od dawna, przynajmniej u nas w Polsce np...Abonament kosztuje 39,99 PLN. Ceny zostały zbilansowane zgodnie z kursem euro i w niektórych krajach są niższe, a w niektórych niestety wyższe.
    Na chwilę obecną nie mamy informacji, czy ceny te jeszcze się zmienią czy takie pozostaną. Jak tylko otrzymamy jakieś informacje do zamieszczenia na forum to zostaną zamieszczone.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

4. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

17 stycznia pakiet kosztował:
    17.01.2017 1000400490Pakiet "Pomocnicy sezonowi" PayPal7,99 £
    Dzisiaj jest po 8.99... to znaczy, że jest droższy.

Piszesz, że ceny zostały zbilansowane zgodnie z kursem euro - tzn. kiedy to było?

39.99 zł - to cena standardowa bez promocji czy w trakcie "eventu"

5. SMOD_Atena

Nie mamy informacji o cenach obowiązujących w innych krajach. W Polsce standardowa cena Abonamentu to 60 PLN, w czasie trwania mini-eventu 39,99 PLN.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

6. gadek

gadek Fanatyk forum

U mnie cena się nie zmieniła,nadal jest 9.99 euro w czasie eventu.

7. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Czyli wygląda, że podwyżka obejmuje tylko Wielką Brytanię... bo w Polsce cena jak była, w krajach z euro też...
    a funt został przeliczony do złotówki po 4.4 (przy średnim kursie ok. 5 zł)? Coś nie tak z tym "równaniem kursu"

Jak mogę zapłacić z polskiego konta, skoro w Polsce jest niższa cena?

8. SMOD_Atena

Walutę w sklepie masz taką jaka obowiązuje w kraju, w którym mieszkasz i nie możesz korzystać z innych walut. Jeśli jednak waluta w sklepie jest inna niż obowiązująca to możesz wysłać do Pomocy technicznej zgłoszenie z prośbą o zmianę waluty.

Czy mogę jeszcze w czymś Ci pomóc?

gadek dziękuję za pomoc.

gadek lubi to.
  9. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Błędnie udzieliłaś informacji - niestety to nie zbilansowanie kursów... a podwyżka w UK. Jest informacja na brytyjskim forum, że ze względu na Brexit... no cóż każdy powód jest dobry, aby zrobić podwyżkę...

Ok, to biorąc po uwagę wszystko co się obecnie dzieje z grą i "podwyżkami" to się zastanowię czy jest sens dalej w to grać...

Możesz zamknąć temat, bo to najważniejsze.

10. SMOD_Atena

Udzieliłam takiej informacji jakimi dysponujemy i tak jak napisałam, nie mamy informacji o cenach w innych krajach.

A skoro mogę to temat zamykam. Miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.