Opinie Podwieczorek u papugi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 4 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie brakuje jednego okruszka i to z własnej głupoty,
    bo zamiast zanieść ewentówkę do młyna z przyzwyczajenia posiałam ją.:oops:

2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

A ja już okruszki wymieniłam, siłownie jeszcze stoją do jutra - daję im ostatnią szansę na przyzwoite TS-y.;)

Jak dzisiaj rano odkryłam kolejne nosorożce zamiast mant (bo dalej nie mam ani jednej) to zdecydowałam, że większy pożytek będzie z okruszkowej bawialni.:)

3. AngelGina

AngelGina Generał forum

Odkryłam moją jedną potencjalną mrówkarnię i co? ..... wyskoczyły kartonowe pudełka pomarańczowe, obszukałam wszystkie, ale nawet nóżki mrówki nie znalazłam :D
    Itemy jeszcze na polanie, zgarnę je jutro i wymienię, taka cicha nadzieja, że najedzone, wręcz opchane papużki rzucą jeszcze jakieś zagrody ;) walczę do końca :D

4. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

witam :)
    u mnie jeszcze brak trzech okruszków:) moze zdąże :music:

5. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Skąd Wy bierzecie te szaszłyki na siłownie?
    Okruszków mam już wystawione 13 i ponad 420 wypadajek w zapasie, a siłowni tylko 10 i wieczne braki w szaszłykach :(

6. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Witam :)
    Mnie czterech brakuje - zdążę na pewno , ale z siłowniami się nie wyrobię - może gdybym trochę polała SN dałoby radę te brakujące (też) cztery sztuki ukręcić :music: - ale mi szkoda tak lać dla jednego ulepszenia itemu, który pewnie i tak wyląduje w pasku , albo na jakiejś gałązce , gdzie dowolne ,,dekoracje,, będzie można stawiać . Gdyby to o pnącze chodziło, lub o item z rodzaju jak ,,kokon neonowego motyla,, to bym podlewała do skutku, ale te trochę więcej PD, czy skrzynka z narzędziami jakoś do mnie nie przemawiają 8) Szynszyle Piotruś dał, Patryka uraczę jeszcze cztery razy podwieczorkiem i da tą jodłę, więc w sumie to na czym mi zależało zdobędę :p

7. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Zgredziu, szaszłyki to koniecznie z grilla xD

U mnie też jeszcze nad siłowniami pracuje, ale nie przez brak szaszłyków, bo tych by starczyło, tylko przez ciągle braki w badylu. Real daje w kość, więc regularność zbiorów zrobiła się bardzo... rozregulowana. A koło... chyba postanowiło mi coś pokazać. Nie do końca wiem co, ale podejrzewam, że mniej więcej coś takiego jak Ci wczoraj pokazywałam na grafice xD

Mam nadzieje, że do jutra jakoś się z tymi siłowniami uporam, ale coś te eventy, to u mnie ostatnio droga przez mękę :(

8. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

U mnie na polach stoi ostatnia zmiana badyla. Jak go zbiorę za kilka godzin, to powinno wystarczyć na brakujące siłownie. Tylko te nieszczęsne szaszłyki... :sleepy:

9. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Czyli wniosek jest taki: siejesz szybciej ode mnie, ale za to od tego siania robisz się tak głodny, że pożerasz większość szaszłyków xD.

U mnie badyl chyba jeszcze do jutra zostanie na polach, bo blisko 3 tys brakuje :eek:

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

11. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

napisz do mnie to rzucę ci przez płot szaszłyka

dantic3, pretorianka oraz olgs3 lubią to.
  12. abask

abask Fanatyk forum

Ulepszenia nie mam ani jednego ale własnie skończyłam karmić papugi. Wystarczy.

13. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Uff po podwieczorku

mozolnie to zbieranie szaszłyków szło :sleepy:

ukręconych tylko 10 żarłoków
    i starczy

14. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Żebym to wiedziała gdzie ciepnąć tym szaszłykiem, to ja chętnie wspomogę, ale muszę znać nicka w grze.
    Napisz proszę co i jak, to podeślę, choć jedna jaskółka.... :)

AngelGina, kropelka04 oraz dantic3 lubią to.
  15. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a okruszka będziesz mieć komplet ?
    ja zostawiłam kilka drzew i zagród na leśnej i na dzikiej i jakoś z szaszłykami większego problemu nie ma, ale za to z tym sianiem :sleepy:
    jeszcze sieję i jak zbiorę to żarłoka jeszcze ukręcę.

16. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

mam komplet :)
    szaszłyków jeszcze 160 zostało na wyspie same drzewa i troche zwierzaków :) ale gałązek brak

Ostatnie edytowanie: 10 września 2019
    AngelGina, pretorianka oraz kropelka04 lubią to.
  17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Nie

z eventówki nie mogłam ukręcić itemu bo brakowało wypadajek
    jak siałam żytko czy płaskurkę czy żółty groszek starczyło na ukręcenie 1 itemu ale na następną brakowało eventówki
    i tak się goniłam

coś źle zrobiłam chyba :oops:

18. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

skończyłam sianie,,ostatnie 2 okruszki kręcę w młynku,siłownie postawione do jutra,,jest dobrze,,życzę tego samego,,i trzymam kciuki :inlove:

19. AngelGina

AngelGina Generał forum

Mi udało się z tymi szaszłykami, bardzo słabo leciały, a siałam tylko eventówkę, a na polanie jakieś dłuższe, na wolnych polach, ale jakby mi brakowało szaszłyków, to miałam w zamiarze podgonić uszlachetnionym krokusem.

kalinamala lubi to.
  20. Mitadorek

Mitadorek Czeladnik forum

Karmiłam i karmiłam, aż dostałam jedną zagrodę i nie wierzę, ale mam mrówki ! :D
    Dziękuję za zachętę do dalszego karmienia :inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.