Podwójne powiadomienie o zacytowaniu posta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Sekme, 3 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sekme

Sekme Generał forum

Od jakiegoś czasu (kiedyś tak nie było) zauważyłam, że gdy ktoś zacytuje moją wiadomość, to w okienku powiadomień oraz na pełnej liście ten fakt jest odnotowany dwa razy, czyli tak:

Nie jest to żadna krytyczna sprawa, ale fakt faktem, że gdzieś w ustawieniach forum coś się musiało pokićkać ;), więc może warto, by odpowiednia osoba zajrzała tu i ówdzie :)

Anetta41, hlnrys oraz toDzasta lubią to.
  2. toDzasta

toDzasta Komandor forum

U mnie też występuje taki błąd. I to już od dłuższego czasu. Na początku myślałam, że ciasteczka. Jednak wyczyszczone wszystko, sformatowane i dalej to samo. W opcjach szukałam i nic takiego nie znalazłam:(

Anetta41 lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Szczerze mówiąc nie zauważyłam, ale teraz widzę na screenie, że rzeczywiście coś się zepsuło. Być może to tylko chwilowy błąd, niemniej jednak przekażę Wasze uwagi.

Czy macie jeszcze jakieś pytania?

Anetta41 lubi to.
  4. Sekme

Sekme Generał forum

Dziękuję. To wszystko.

Anetta41 lubi to.
  5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam, życzę spokojnej niedzieli :)

Anetta41 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.