Podwójne PD

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika konsky5, 15 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. konsky5

konsky5 Zaawansowany

Coś tak jakby się zacięło,licznik chodzi punktów nie ma.

2. Punkty dopisywane są małym opóźnieniem przejdź na inną łąkę i wróć i sprawdź jeszcze raz :)

3. konsky5

konsky5 Zaawansowany

Przykro mi ale ta opcja nie działa.

4. dsyagsyagczXYUyguwey

dsyagsyagczXYUyguwey Czeladnik forum

A co zbierasz?
    Bo podwójne pd jest tylko z pól

5. konsky5

konsky5 Zaawansowany

Wszystko tak jak leci.Zrobiłem zebranie jakiś czas temu i było ok.Teraz jest tak jakby tego nie było bo po najechaniu na wielkie drzewo Zosi było 3000 a teraz jest 1500.

6. KamilaP02

KamilaP02 Czeladnik forum

Podwójne PD nie działa , powinno być przeniesione na jutro tak jak event , może ktoś kompetentny podejmie taką decyzję ? Gracze na to liczą :);)

Stany222 lubi to.
  7. Przypomnę tylko że event "Więcej PD z pól" dotyczy wszystkich roślin z pól :)

Więcej PD z pól

Przez czas trwania tego eventu za zbiory z pól otrzymacie dwa razy więcej PD.

Sadź teraz na maksa Podwójne PD za każde pole, z którego zebrałeś plony! Bierz się do roboty! Dziś więcej PD za wszystkie rośliny z pól!"

8. konsky5

konsky5 Zaawansowany

Podwójne PD jak dobrze przeczytałem jest za wszystko.

Dobra proszę zamknąć temat,bo nie mam ochoty na dyskusje.

Twoje posty połączyłam na przyszłość jak chcesz coś dopisać to użyj opcji edytuj

MOD_Kleopatra

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 stycznia 2015
  9. Przeczytaj dokładnie poradnik :)

Cytat

"Sadź teraz na maksa Podwójne PD za każde pole, z którego zebrałeś plony! Bierz się do roboty! Dziś więcej PD za wszystkie rośliny z pól!"

I skoro tak sobie życzysz to watek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.