Podstawy zagród.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fkamil, 16 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fkamil

fkamil Komandor forum

Ostatnio podczas eventu z pociągiem dostawaliśmy czerwone/ różowe zagrody. Czy w przypadku wszystkich czerwoności były one w pakiecie z podstawą? Pytam bo w przypadku czerwonej zagrody z ropuchami ja dostałem je wraz z podstawą, ale moja sąsiadka już tylko ulepszenie jak usunęła do paska. Sprawdzała wszędzie, korzystała na wszelki wypadek z wyszukiwarki, ale też nic nie znalazła. Miał ktoś tak, to jakoś wybiórczo dawało czy musi napisać do PT?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolorowe ulepszenia otrzymywane z ładunków są połączone z podstawowymi zagrodami i po usunięciu rozdzielają się na zagrody podstawowe i ulepszenia. Tak że i Twoja sąsiadka powinna mieć ulepszenie i podstawową zagrodę. Jeśli nie może jej odnaleźć to niech napisze do PT, tam jest możliwość sprawdzenia czy otrzymane z ładunków zagrody zostały prawidłowo dopisane.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

fkamil lubi to.
  3. fkamil

fkamil Komandor forum

Nie mam więcej pytań, dziękuję bardzo, miłej niedzieli.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, wzajemnie miłej niedzieli życzę i temat zamykam.

fkamil lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.