Opinie Podstawy wyspiarskiej uprawy II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 21 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Te itemy mają + tzn. ładunek, musisz postawić je najpierw gdziekolwiek i zebrać 3x to co dają, potem dopiero możesz dać je na pnącze.

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja skończę jutro, najpóźniej pojutrze, nawet SP jakoś bardzo nie ucierpiało:D;) Ale mimo, że nie trzeba, to też robię wszystkie 20 kropek, bo wygląda to wg mnie znacznie lepiej niż każde zwierzę sobie:p

PS. Dzięki za przypomnienie co daje +. Wiem teraz, że idę kupić itemy jako pierwsze:)

3. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

4. krasnoludek10

Zostały mi 2 kropki u czerwonej pandy i będzie qniec:)

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

I to tyle, co ugrałem na pieszo (tylko jeden zbiór badyla dziennie):

Na 3 zwierzaki brakuje 8.010 - 692 = 7.318.
    Muszę to jutro załatwić w ciągu 4-5h.
    Zrobię 4 zbiory z 3 dyniowymi, podlane SN.
    7.272 plus 48 (16 śmigieł) = 7.320.

Mam nadzieję, że nic się nie posoli.

6. krasnoludek10

I za 10 minut będzie finito:) Zostały jeszcze nadprogramowo 1 worek z owocami, 68 sztuk farmowego badyla, 62 kenafy i 395 konewek.

EDIT: Cały sklep wykupiony i nie został ani jeden talar, i to się rozumie:D!!!

Ostatnie edytowanie: 27 sierpnia 2024
  7. thistle20

thistle20 Baron forum

zdobyłam itemy, teraz walczę o pnącze ;) :)

8. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

Wczoraj skończyłam, bez pośpiechu. Myślałam że ostatnią małpkę sobie daruję ale jakoś się zrobiło. :inlove:
    Miłego dnia.

9. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Z piccolo tańczący z liśćmi - czwarty do kompletu :) nie jest on taki najgorszy :p

Z zagadkowych dwa żuki i alba, której nie miałam ani jednej, więc jestem zadowolona z eventu..
    Nie trzeba było dużo burzyć i nie było nie wiadomo jakich wymagań.
    To chyba miał być relaks przed wielkimi łowami (jak ja tego nie lubię:sleepy:). Jak nie dadzą w łowach florenowca, drzewka SN, albo pnącza dającego duży %, to mam nadzieję, że mnie nie skusi żeby tknąć tego złodzieja czasu.

10. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

o_Ooooo, forum wróciło :) ale numer!!! Hahahaha

krasnoludek10 i memlak lubią to.
  11. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.