Opinie Podstawy uprawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

w tym evencie kurczaki są naprawde pojętnexD

bogusiania, Megan oraz krasnoludek10 lubią to.
  2. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no a jak, nie chcą iść na grilla , więc szybko się uczą i spadają w siną dal :D

eventówka se rośnie, gruszki sprzedałem na targu :D zarobiłem ponad milion i kupiłem pandy :)

zielone kropki wszędzie pełne :D

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Spokojnie, zdążę;) O 14.49 będzie połowa toreb i później (jak będzie już całość) zacznę siać roślinę białkową.. Tylko przez to, że w sobotę mnie nie ma, to nie wiem, czy posiać goździki, czy białko, czy po prostu budzić SP, którego mam zdziebko ponad 200...

Ostatnie edytowanie: 7 czerwca 2018
    magdusia668 lubi to.
  4. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

u mnie pod postacią po skończeniu zadzani nie ma zaliczone co robie źle oświeci mnie ktoś powodzenia

krasnoludek10 lubi to.
  5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Skomplikowany opis,okazał się być dość prostym eventem w praktyce.Fajnie się robi,chociaż jest dość wymagający.Plus,że nowa forma.Ćwiczenia trwają kilka minut,więc robię na bieżąco.

6. krasnoludek10

sisi - możesz dać jakiegoś screena??? Będzie łatwiej wyjaśnić.

7. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

jest nad postacią taki tekst moja praca tutaj jest zakończona ,kliknij mnie a opuszczę pole .ale nigdzie nie ma że zadanie zaliczone i robię jak ta glupia a nic nie ubywa .Pomocy

nie umiem robić screna

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

krasnoludek10 lubi to.
  8. 92weronika

92weronika Baron forum

Kliknij zwierzaka, obudź i zobacz czy pojawi się pod kropkami pole "ukończ" na zielonym tle. Jeśli tak -> kliknij. Wtedy przejdziesz do kolejnego zadania.

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

krasnoludek10 lubi to.
  10. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

hej
    kurek z wypadajkami szeroko odkręcony w tym evencie.........luzik

A na targu gruszki schodzą elegancko teraz po 1500 SG....niedawno kupowane po 200-300 SG

krasnoludek10 i magdusia668 lubią to.
  11. 92weronika

92weronika Baron forum

To ja poproszę hydraulika bo u mnie coś słabo z tymi konewkami... :(

I widzę, że chyba już więcej osób ma pokończone zadania za gruszki, bo zaczyna ofert na targu przybywać a rano nie było żadnych xD

12. krasnoludek10

Który masz poziom, Weronika? Siejesz coś ddłuższego na noc?

13. 92weronika

92weronika Baron forum

No właśnie się rozpędziłam i nie zasiałam. Choć wczoraj z goździków też szału nie było. a poziom jak w sygnaturce - świeżak na 90 :) Po przerwie dopiero zaczynam ogarniać te wszystkie dopalacze... Puchary mam na drzewie na 14 poziomach oba. Pewnie są jeszcze jakieś pnącza, no ale. Na razie spokojnie. Jeszcze sporo czasu. Wysieję torby to skupię się na czymś, co mi pozwoli więcej konewek z pól wydusić :)

magdusia668 i krasnoludek10 lubią to.
  14. krasnoludek10

Sprzedam Ci patent - jak wypadajki lecą ze wszystkiego, to najlepiej poustawiać drzewa wszędzie;) Ja stawiam na klony cukrowe i bananowce:) A na noc jakieś czarne jagody czy coś dłuższego, co zdążysz zebrać. W temacie - zbiór za 4 h 13 min.

magdusia668 lubi to.
  15. 92weronika

92weronika Baron forum

NIe pomyślałam. Mogłam przed eventem wstawić wszędzie grusze. Byłoby i do eventu i na handel :D

krasnoludek10 lubi to.
  16. krasnoludek10

mi tam wystarczyły grusze na leśnej;)

magdusia668 i 92weronika lubią to.
  17. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

u mnie ceny rano szalały w okolicach 2,5-3,5 tys, a teraz spadły do 1,6 tak że trochę zarobiłam, a miałam sporo gruszek w stodole :)

magdusia668 i krasnoludek10 lubią to.
  18. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Stan na ten moment:

Sporo jeszcze do wysiania i konewek brakuje.
    Budzę SP, zielone gruszkowe w komplecie

yen10, Miśkowo oraz krasnoludek10 lubią to.
  19. niebo016

niebo016 Generał forum

8)8)8)Ja sobie raczej najpierw uzbieram trochę nasion8)8)8), bo nie lubię jak robię event i zaczyna brakować eventówek i nasion.:sleepy:

abc2016 i krasnoludek10 lubią to.
  20. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Kurczak skończył już obowiązkowe szkolenia. :D Teraz kolej na mysz - 3 poziom robię xD Po odpaleniu gry i przeczytaniu cennych rad + poradnika raz jeszcze, okazało się nie takie trudne. Robię minimum do pnącza póki co:) Co dalej nie wiemxD

yen10, krasnoludek10 oraz Anhedrea lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.