Opinie Podstawy uprawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Mi jeszcze 4000 roślinki i ok 70. konewek zostało by zdobyć pnącze. Teraz na polach mam już tylko eventówkę... Jak się uda to będzie dobrze. :) Znowu zapomniałam wieczorem zebrać i wysiać. Całości nie robię, byle te chmurki zdobyć.

kalinamala i krasnoludek10 lubią to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

konewek jeszcze nie wiem, ale biała brakuje mi około 2400 - dziś skończę je siać. Mam około 6 tys. na razie a 2 razy obudziłem SP.

SperanzaE i kalinamala lubią to.
  3. magros

magros Nadzorca forum

potrzebne jest mi jeszcze 47 konewek i koniec

krasnoludek10 lubi to.
  4. Jacper

Jacper Okazjonalny autor

brak mi 5 konweek zeby zrobic jedna kropke wiewiorce

krasnoludek10 lubi to.
  5. axnn10

axnn10 Forumowy żółtodziób

mam taki problem zrobiłam 3 zwierzaki po 4 zadania i zatrzymałam sie na wiewiórce na 2 zadaniu bo nie mogę jej postawic na obsiewaniu może ktoś coś podpowie bo zgłupiałam

6. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

odśwież grę i spróbuj ponownie postawić

7. axnn10

juz tak zrobiłam od wczoraj tak mam a roślinki ewentowej mam na zapas do zrobienia 4 zadań ale zawiesiłam sie na tym drugim zadaniu i kicha

8. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

spróbuj chwycić wiewiórkę i dłużej potrzymać na tym polu, ja też tak miałam, kombinowałam do skutku.

9. axnn10

dzięki uparłam się i postawiłam

10. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Pnącze odpalone.:D Robię jeszcze zadania ale bez żniwiarki:pxD

11. 92weronika

92weronika Baron forum

U mnie pnącze odpalone rano. Niebieskie i zielone kropki zrobione wszystkie. Brakuje jak u wszystkich - konewek. Już się nie spinam, ile wypadnie, tyle wypadnie. Co się uda to oddam na treningi, bo nagrody dodatkowe całkiem spoko się trafiają.

12. -AgnieszkaA-

-AgnieszkaA- Forumowy żółtodziób

Niestety za późno dotarło do mnie, iz każda postać ma określony układ zadań. W efekcie tylko pierwsze zadanie wygląda jak należy. Czy można usunąć część szkoleń? Tak by przywrócić układ pozwalający osiągnąć drugi etap?

13. 92weronika

92weronika Baron forum

Usunąć raczej nie. Ale możesz dorobić. Jak będziesz miała zrobionych więcej treningów niż wymagają zadania, to i tak CI je zaliczy.

14. -AgnieszkaA-

-AgnieszkaA- Forumowy żółtodziób

W skrócie dwa zwierzątka nigdy nie Miały układu spełniającego wymagania pierwszego etapu (maja za dużo szkoleń).

15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Ewent skończyłam

16. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A mnie już została tylko ta nieszczęsna żniwiarka (no i 2xmłyn jest z nią w parze) o_O
    wiewiór cierpliwie czeka na konewki, których jeszcze ponad 250 potrzeba :p - za 5 minut zbiór cebuli na 2 łąkach i...
    zobaczymy :music:Reszta zwierzaczków to już mistrze więc sobie leżakują :D;) Z nagród dodatkowych tak sobie, chociaż były zdaje się jakieś tajemniczości i 3x ZB, farmarki też mi mignęły i...coś tam jeszcze:music: - ale tylko SP zapamiętywałam dokładnie by policzyć ile straciłam na owo wybudzanie - no niewiele bo tylko 4 sztuki z moich zasobów a reszta była mi dana na bieżąco - i tak pół na pół z roślinką dało się te zwierzaczki wybudzać :p:D.
    Z tajemniczości wyrosły 2 sztuki araukarii wyniosłej (no chyba z tej misji bo nie miałam w pasku żadnych wcześniejszych) więc zyski całkiem , całkiem...a jeszcze 8 zagród czeka zaś w nich ośmiokrotna... nadzieja na rudzika:DxD - niech ta nadzieja jeszcze trwa choć do końca ewentu - potem wystawię zagrody i...się okaże czy to matka...no tych... mądrych inaczej:D:cry:
    Pozdrawiam wszystkich i powodzenia życzę, oraz dużo uśmiechu przy tym farmerowaniu:);)
    Edycja; konewek już tylko 165 :D

Ostatnie edytowanie: 11 czerwca 2018
  17. mielno58

mielno58 Czeladnik forum

mam ukończone u wszystkich zwierzaków po trzy etapy szkolenia a u dwóch nawet cztery a nie mogę odpalić pnącza - co zrobić ?

pretorianka i krasnoludek10 lubią to.
  18. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

zrobić 4.ty poziom u myszki :) tam jest pnącze

do pnącza i itemow na pnącze trzeba zrobić po cztery poziomy u myszki kurczaka i po trzy u króliczka i wiewiórki

19. mielno58

mielno58 Czeladnik forum

Dzięki - chyba nie doczytałam

pretorianka, krasnoludek10 oraz abc2016 lubią to.
  20. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Mam od wczoraj pnącze . Jest i żniwiarka, ale jestem zniesmaczona. Tak to jest, jak się nie doczyta ...:cry:xD Dziesięć razy po jednej Zośce i finito ? Ech.. Bez komentarza -.-

Pocieszam się tym, że pnącze wartościowe. Włączyłam Legendę

wikingów rząd drugi i pnącze ze strachami.To nowe też działa:inlove:. Do tego chutnej i jest 7 sztuk marchwi z pola.:p Potrzebuję do produkcji CJM , więc sieję do oporu. xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.