Opinie Podstawy uprawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    U mnie taka sytuacja:
    Pnącze już jest,został do ukończenia wiewiór-ostatnia porcja eventówki na polu i trochę konewek do uzbierania;).

2. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam u mnie wygląda to tak
    Co robię nie tak że nie mogę na brązowym polu uzupełnić np owoców u króliczka i u myszki .Zwierzaki na to pole nie chcę iść. Pole z roślinkami i wypadajkami mi sie podświetla a z owocami nie .Za każdym razem budzę zwierzaka .

Ostatnie edytowanie: 8 czerwca 2018
  3. anka87a

anka87a Młodszy ekspert

Jak widać na załączonych wyżej screenach musisz mieć odp ilość kropek na żółtej tabliczce . a ile mówi brązowa tabliczka niżej. Budzisz zwierza powinno pokazać się zielony napis Ukończ . Naciskasz i poziom wyżej jesteś, łatwe? itd Jak ukończ na szaro tzn , że nie masz jakieś treningu wykonanego. Patrz kropki żółta i brązowa tablica. musisz mieć tyle samo kropek albo więcej. kolejność zwierzaków nie ma wpływu tylko ilośc kropek. NP u kury 3 niebieskie 2 fioletowe i 2 zielone i wszystkie poziomy już!!, tylko powtarzaj czynność Obudź, ukończ, obudź, ukończ Powodzenia

bogusiania, kalinamala oraz pretorianka lubią to.
  4. 92weronika

92weronika Baron forum

Bo za owoce u wszystkich zwierzątek wszystkie treningi zrobione.

bogusiania i kalinamala lubią to.
  5. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

no dobrze ale dla czego nie mam zaznaczone na brązowym polu ich

kalinamala i pretorianka lubią to.
  6. anka87a

anka87a Młodszy ekspert

Bo to jest zadanie dla Ciebie do wykonania a nie stan twoich treningów, ten jest na żółtej tabliczce ,ten stan oczywiście.

7. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Pokaza sie na kolejnych poziomach :)

8. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

To jak mam zrobić żeby wskoczyło na brązowe tlo i zaliczyło poziom

pretorianka lubi to.
  9. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

No przeciez wskoczylo- brakuje Ci kropek za zadania z konewkami i farmerska torba.

bogusiania i pretorianka lubią to.
  10. 92weronika

92weronika Baron forum

Nie wskoczy na brązowy. To są narzucone jakie masz mieć i tego nie zmieniasz. Jeśli kropki na żółtym odpowiadają kropkom na brązowym to powinien być podświetlony na zielono napis "ukończ", który trzeba kliknąć aby zaliczyć dane zadanie. W Twoim przypadku np. u kury wszystkie narzucone treningi masz zrobione, możesz trenować kurczaka dalej żeby wypełnić wszystkie kropki, ale to już w zasadzie dla nagród dodatkowych za budzenie. Z kolei dla królika do ukończenia zadania brakuje Ci niebieskiej kropki (trening za roślinę eventową).

11. anka87a

anka87a Młodszy ekspert

Patrz też post 212, i działaj jak pisze.... Obudz zwierza, i przeciągnij go na pole treningowe, których kropek brakuje, ale uwaga jeśli nie masz konewek, lub roślinki lub gruszek to nie wskoczysz na pole, musisz uzupełnić do wymaganej ilości towar i wtedy ustawiasz zwierza na polu i czekasz , wtedy klikasz na zwierza aby wrócił spać, i znowu budzisz itd a jeśli po obudzenia wyświetli Ci się ukończ na zielono to naciśnij i przechodzisz na następny poziom i już tak w pozostałych przypadkach, tyle , że na nast. poziomach sa większe ilości treningów to pokazuje właśnie brązowa tabliczka

12. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Sieje się i się robi. Raz używam SP, raz rośliny białkowej. Jeszcze wczoraj nie do końca łapałam o co chodzi ale sobie poczytałam i jest ok. Kurczak za chwilę osiągnie 4. poziom. Królik 3. a na pozostałych trenowałam, więc i mysz, i królik są jeszcze na 1. Ale spokojnie podgonią resztę.

leloszek373, bogusiania oraz kalinamala lubią to.
  13. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Przeciągany zwierzak musi CI się podświetlić. Na żółtawo. Jak czegoś brakuje do treningu, to zwierzak podświetla się na czerwono .

A tu moje postępy.. Brakło i eventówki, i konewek ...oczywiście. Wylosowałam na kole dwa razy po plus jeden, ale oba bonusy na 6 h. buu

14. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Patrzysz nie na to pole co potrzeba. Brązowe jest tylko podglądowe ile potrzebujesz na dany poziom. Dla Ciebie ważne są kropki z żółtego pola.

15. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Święta racja, dziękuję za zwrócenie uwagi.:)
    Napisałam ilość budzeń i nie pomnożyłam przez zużywaną na budzenia ilość SP.

Poprawiłam wspomniany post.

marciaaa84, bogusiania oraz pretorianka lubią to.
  16. pretorianka

Wkleję jeszcze raz mój obrazek. Popatrz na treningi mojego królika. Układ który musisz wykonać jest na brązowym tle na dole. ( On jest NIEZMIENNY - to ustawia system, nie Ty) Na górze masz to co zrobiłaś. Jak góra zgodzi się z dołem, poziom gra zaliczy. Masz zrobione treningi nadmiarowe, a brakuje Ci np. tych za konewki z pola. ( Fioletowe kropki przy nożycach)[​IMG]

Ostatnie edytowanie: 8 czerwca 2018
  17. gosiek1983

gosiek1983 Czeladnik forum

ja mam wlasnie wielki problem bo bo jak mi góra zgadza sie z dołem to nie moge przejśc na nastepny poziom, np u kury na pierwszym poziomie mam 1 obsiewanie i zrobiłam to i nie przechodzi mi na nastepny poziom nie mam na dole ukończ tylko ciągle obudz zwierzaka. co robic? pisze do farmeramy a on ciągle swoje zeby w poradnik wejsc ze jak jest obudz zwierzaka to obudzic, ale pzecież ja mam ukonczone zadanie i nie moge wejsc na 2 poziom

18. pretorianka

No to obudź wreszcie tego śpiocha. :cry:xD Jak masz uzbierany komplet wszystkich kropek dla danego poziomu, to po pobudce szary klawisz " ukończ" zmieni się na zielony. I system zaliczy Ci lvl.

bogusiania, kalinamala oraz Anhedrea lubią to.
  19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pytasz co robić? Obudź go.;)xD
    Jeśli faktycznie u Ciebie liczba kropek na brązowym polu jest nie mniejsza niż na żółtym, to po obudzeniu zwierzaka powinno podświetlić się na zielono polecenie "ukończ".:)

20. gosiek1983

gosiek1983 Czeladnik forum

ok dzięki

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.