Podstawy uprawy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Angelika37, 20 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Angelika37

Angelika37 Aktywny autor

Witam. Mam pytanie. Nie wiem, o co chodzi bo teoretycznie to jakbym ukończyła ten event ale z drugiej strony to nie tak wygląda. Na samym dole przy zwierzątkach ,,kogut" i ,,mysz" przy pomidorze brakuje mi po jednej kropce zielonej. Rośliny tez nie wyglądają do końca rozwinięte ale nic nie mogę zrobić. Nie pokazuje mi żadnej planszy ile czego mi brakuje ani ilości roślin dostarczanych, ani żadnego zwierzątka nie mogę tam postawić. Czy są jakieś problemy techniczne? Proszę pomóżcie bo już dziś koniec eventu. Co ja mam zrobić? Odświeżałam stronę, wylogowywałam się i ponownie zalogowałam ale to nic nie zmieniło.

2. -orim-

-orim- Zaawansowany

u mnie podobnie nie moge postawic myszy na pomidorze bo nie dziala

3. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

W celu wykonania zadań eventowych dane zwierzę musi odbyć określoną liczbę szkoleń na danym poletku. Obrazują to kolorowe kropki na brązowej tablicy pod zwierzakiem.

4 wykonane zadanie na brązowej tablicy i odebranie nagród z niebieskiego prezentu -wtedy dany zwierzak ukończył całość szkolenia. Mysz i kogut nie musi być do końca nakarmiony, wszystko jest ok.

-orim- może masz za mało rośliny i dlatego nie możesz nakarmić zwierzaka.

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie ?

Ostatnie edytowanie: 20 sierpnia 2025
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.